Sloba Radanović
Alo.rs
Sloba Radanović

Alo!/Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin su poslednjih dana u centru pažnje javnosti i polako pucaju pod pritiskom, što dokazuje burna svađa koju su imali na večeri u šoping centru u Novom Beogradu, saznaje „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako izvor koji se našao na licu mesta kaže, oni su došli na večeru, a iako su delovali raspoloženo, sve se promenilo kada je Jelenin telefon počeo da zvoni.

Slobina devojka

Privatna arhiva

Slobina devojka, Foto: Privatna arhiva
Sloba Radanović

Alo!/Rajko Ristić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Pošto Jelena nije mogla da objasni Slobi zbog čega se toliko unervozila i zašto se ne javlja, umesto da spusti loptu, ona se obukla i rekla da mora kući i da ne želi da se raspravlja pred ljudima. Sloba nije mogao da veruje, pogotovo to da pravi problem sa mužem kada se konačno pomirio sa njihovom vezom. Rekao joj je da ima dva minuta da se smiri i povukao ju je da sedne, što je ona odbila. Ljutito je zvao konobara, platio račun, a njegovo vikanje se nastavilo i kada su ustali od stola. Videlo se da mu je dosta svega i da više ne može da trpi probleme koje mu je ta veza donela. Ko zna kako se završilo i da li su se pomirili - zaključuje izvor „Alo!“.

Kako je „Alo!“ pisao, Jelenin zakoniti suprug Igor Marković podržao je vezu svoje žene sa pevačem, ali joj je striktno zabranio da u stan novog dečka vodi sinove.

Sloba Radanović

Screenshot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshot Instagram

Kako je naš izvor ispričao, Markovića je razbesnelo saznanje da njegovi naslednici sate provode sa Radanovićem, što je supruzi oštro zamerio.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

- Kada mu je dete prenelo da sa mamom ide kod Slobe i da mu je tamo veoma lepo, potpuno je poludeo. Pretio je Jeleni da će je ubiti ako se to ponovi i rekao joj da je nezahvalna, budući da je od prvog dana njene veze sa Slobom imao samo jedan zahtev, a to je da iz te veze izuzme naslednike. Na kraju su razgovorom rešili problem, a ona je obećala da će izbegavati da njihovi sinovi provede vreme sa Radanovićem - ispričao nam je izvor.

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

 

Komentari (4)

Ens

15.11.2019 09:27

Smesno i to jako. Jel to na stolu bila skrivena kamera pa vi od reci do reci prenosite razgovor ili... Svi ste providni

Gorana

15.11.2019 11:01

Karma kucka-kad javno ponizis zenu,sa ljubavnicom ,pred Bogom!

Eva

15.11.2019 12:01

Šta li žene vide u njemu kad stvarno liči na jedan običan balvan.... Da ga ubodeš iglicom izduvao bi se ko balon.

Milena

15.11.2019 17:38

Ne zna se sta je jadnije,ova veza glupavog balvana ili vi novinari sto kopate po nicemu,zarad nekog tiraza.Koga ovo imteresuje?CEJAT