Slobodan Radanović
Screenshot Instagram
Sloba Radanović

Alo.rs

Sloba Radanović, Foto: Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevač je u opasnosti već neko vreme, budući da je muž njegove partnerke saznao da pevač provodi vreme sa njihovim sinom, saznaje „Alo!“. 

Kako naš izvor navodi, Jelenin muž važi za opasnog momka, međutim, nikada nije imao problem što je njegova supruga započela vezu sa pevačem, sve do trenutka dok ga sin nedavno nije naivno obavestio da ga mama vodi kod Slobe u stan i da mnogo voli kada sa njom ide tamo. 

Slobodan Radanović

Screenshot Instagram

Slobodan Radanović, Foto: Screenshot Instagram

 

- Sloba i Jelena započeli su vezu u maju, a njen suprug je malo posle toga za to saznao. Kako su godinu dana pre toga rešili da se raziđu čim se vrati iz inostranstva u Srbiju, taj čovek nije imao problem sa tim što ona ima nekog novog pored sebe. Ipak, Sloba se sa devojkom dogovorio da neko vreme kriju da su zajedno kako ne bi pravili probleme, budući da je Jelena od starta bila iskrena i priznala da još uvek nije zvanično razvedena, kao i da se njen još uvek zvanični suprug bavi nekim poslovima van zakona - objašnjava izvor i ističe da par nije ni slutio koliki problem može da im donese to što je Jelena odlučila da sina upozna sa novim dečkom.

Sloba Radanović

E-Stock

Sloba Radanović, Foto: E-Stock

 - Njihova veza počela je iz drugarstva, a nisu zamišljali da će taj prijateljski odnos prerasti u veliku ljubav. Posle nešto manje od dva meseca skladne veze, Jelena je odlučila da dovede svog sina kod Slobe u stan. Iako je njemu to bilo čudno, budući da sve do tada nije bio u takvoj situaciji, dete je toliko lepo reagovalo na njega, da je Jelena počela da dovodi sina kod svog dečka više puta nedeljno. Ni na kraj pameti joj nije palo da će dete preneti ocu da odlazi sa mamom kod Radanovića - kaže izvor i tvrdi da je njen suprug napravio skandal kada mu je sin tokom video-poziva rekao da svaki dan ide kod maminog druga Slobe. 

NAJČITANIJE VESTI:

 

- Dete kao dete, ne zna da laže, pa je tokom jednog video-razgovora sa ocem otkrio da mnogo vremena provodi kod maminog druga. Ispričao je kako mnogo voli da ide tamo i da se Sloba stalno igra sa njim. Kada je to čuo, potpuno je poludeo i istog trenutka počeo da urla na Jelenu. Zapretio joj je da će ubiti i nju i Slobu i da će dobro da zapamti to što mališana vodi kod dečka. Malo je reći da je Jelena pretrnula od straha, budući da zna koliko je njen muž opasan, pa mu je obećala da njihovog sina više neće voditi kod Radanovića - priča izvor i dodaje da Radanović i njegova devojka od tog dana strahuju za svoju bezbednost. 

 

 

Komentari (1)

kole

14.11.2019 08:35

slobodane uvek pravis sranja