Sloba Radanović
EON/Printscreen

On je pred kamerama rijalitija javno prevario tadašnju suprugu sa Lunom Đogani. Njihova veza bila je veoma burna, te su obeležili "Zadrugu 1" žustrim svađama, tučama, ali i s*ksualnim odnosima kojima su imali naočigled svih.

Sloba Radanović u akciji

Youtube/Printscreen

Sloba Radanović u akciji, Foto: Youtube/Printscreen

Sloba se posle rijalitija neretko "prao" od učešća u istom, ali svi svi dobro pamte njegove vrele akcije sa bivšom ljubavnicom.

Ono što je takođe šokiralo gledaoce tada jeste kada su se njih dvoje prepustili strastima nasred spavaće sobe naočigled cimera. Oni se kasnije nisu ustručavali od kamerama, te su se njihovi snimci širili društvenim mrežama.

Sloba Radanović u akciji

Youtube/Printscreen

Sloba Radanović u akciji, Foto: Youtube/Printscreen

Naime, oni su imali odnose na raznim mestima na imanju u Šimanovcima. Od spavaće sobe, tuš kabine do štale.

Slobodan Radanović tavan

Youtube/Printscreen

Slobodan Radanović tavan, Foto: Youtube/Printscreen

Luna i Sloba imali su prvu akciju pod tušem, a tom priliko su prekrili kabinu peškirima kako se ništa ne bi videlo. Ipak, kamere su tada zabeležile njihove uzdahe.

Nekada su uslovi bili potpuno nehigijenski, kao kada su imali seks u kokošinjcu. Tada su u sitne sate imali 7 minuta žestoke akcije. Iako su se potrudili da bubice ostave po strani, na snimku ispod apsolutno se čuje sve - od uzdaha, preko brzine, do onoga što su jedno drugom rekli tokom odnosa. Sve vreme dok se čuje dahtanje kokoške su kokodakale, uznemirene zbog akcije koja se dešavala.

Sloba Radanović u akciji

Youtube/Printscreen

Sloba Radanović u akciji, Foto: Youtube/Printscreen

U nekim trenucima su mislili da su pronašli mesto gde ih niko neće videti, pa su se dohvatili i na tavanu. Kamera je tom prilikom snimila njihove noge, a nakon akcije spustili su se u kuću kao da se ništa nije dogodilo.

Oni su se u potpunosti prepustili strastima i zaboravili na kamere. Njih dvoje imali su odnose ispod pokrivača, ali ovoga puta se nisu trudili ni da to prikriju od očiju javnosti, a sve kamere bile su uprte u njih dvoje.