IZNEO PRLJAVE DETALJE Sloba Radanović RASKRINKAO bivšu ženu: Ovo je istina o Kijinom dečku!

Ovome se niko nije nadao...

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Sloba Radanović, posle 5 godina zajedničkog života, neko je ko Kristinu Kiju Kockar najbolje poznaje. Njena izjava da je u srećnoj vezi već nekoiko meseci, šokirala je sve, a sada je pevač otkrio o čemu se zapravo radi.

Naime, Kristina je u jednom intervjuu izjavila da joj je novi dečko biznismen, koji ne živi u Srbiji. Niko je nikada nije video sa njim, pa ni Radanović, sa kojim se sada druži, ali je pevačica otkrila kako uživa u ljubavi. Sloba je bio upitan o novoj vezi svoje supruge, ali, nije se puno potresao, s obzorom da on sumnja u istinitost iste.

"Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran", priznao je Sloba u jednom intervju, što će iznenaditi mnoge, a ono što je dodao prava je senzacija na estradnom nebu.

Sloba Radanović
Sloba Radanović, Foto: Printscreen

"Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola-pola", zaključio je Sloba.

Ono što intrigira mnoge, jeste da li će ovaj nekadašnji bračni par, formalno više ne, mada pred crkovm i dalje u braku, pronaći put pomirenja.

"Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani", iskren je bio Radanović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi