Ana Korać i Sloba Radanović
Screenshoot Instagram, Nenad Vuj
Sloba Radanović

Alo!/ Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Njemu nije bilo lako kada je video da je Đoganijeva doživela nervni slom, ali misli da se poneo sasvim profesionalno.

"Pogledao sam snimke nastupa na žurki, bio sam profesionalan i ništa sebi ne bih zamerio. Video sam kako je ona rekla da sam pošao da je zagrlim, prišla je sa nadmenim stavom, pružila mi je ruku i ja sam uzvratio. Samo sam hteo da se niko loše ne oseća, ali ja sam bio siguran u ono što radim", rekao je Sloba.

Ana Korać

Dejan Briza

Ana Korać, Foto: Dejan Briza

"Odnos Ane Korać i mene je uvek bio drugarski, ništa više od toga. To što se desilo između Kristine i nje nema veze sa mnom. Kristina mi je 5 godina bila sve, u korektnim smo odnosima i ja sam njoj na raspolaganju", rekao je Radanović i prokomentarisao to što Luna Đogani želi da uplovi u pevačke vode.

"Ima muzičke korene, možda treba time da se bavi u životu. Ja podržavam", izjavio je Sloba u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

 

Komentari (1)

Istina

26.11.2018 08:39

Debeli, jesi li je imao dok je bila kao Majkl Djekson ili kada je ponovo operisala njonju? Devojka se oslobodila stega pa sada dise punim plucima kao Soraja, bez nadzora! Tako nekako ide ta kjarijera, samo dok savlada tehniku hodanja sa onim balvanima od nogu na stulama od 20 cm!