Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Marko Đoković/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Marko Đoković/Alo!

Pevač Slobodan Radanović navodno želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvek udatom devojkom, Jelenom Đuričanin Marković, koja je navodno ostavila svog supruga upravo zbog njega.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam saznao za njega i Jelenu. Verujte, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama, koliko je odlepio za njom. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega oduševljava - rekao je izvor blizak Slobi Radanoviću, za Srpski telegraf.

Sloba Radanović

Alo!/Momir Čubrilović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Momir Čubrilović

- Sloba se skroz promenio. Ona je ta sa kojom želi da provede ceo svoj život, ona će mu roditi dete - rekao je izvor, pa je citirao kako se njemu Radanović navodno poverava:

Luna Đogani javno ponizila Kiju i Slobu! Ovo joj neće prećutati!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 02.11.2019. 12:13 - 02.11.2019. 12:20 Bila je deo javne prevare, a evo kako danas komentariše bivše supružnike! Luna Đogani, Foto: Screenshot Luna Đogani progovorila je o svom učešću u rijalitiju, pa je istakla da je uvek bila popularnija od Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

Pogledajte BONUS video:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!