Sloba Radanović
Screenshot Youtube
Sloba Radanović

Screenshot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshot Youtube

Sloba Radanović je sinoć gostovao kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio razlog njegovog odlaska u Moskvu. Istakao je da je problem bio zdravstvene prirode, jer je imao porblema sa sinusima. Informacija da je otputovao sa Jelenom Đuričanin, za koju tvrdi da mu je drugarica brzo se pročula, a li pevač je tek sada izneo detalje sa putovanja.

Naime, Sloba je rekao da nema devojku, a da mu je ona s kojom su ga nedavno povezivali i sa kojom je išao u Moskvu, samo dobra drugarica, misleći na razvedenu Markovićevu. Pevač je sve prisutne iznenadio kada je otkrio razlog njegovog odlaska u Moskvu, s obzirom na to da niko nije znao:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Išao sam u Moskvu, ali ne sam sa njom, bilo nas je više i tamo sam išao zbog zdravstvenih problema - rekao je Sloba, otkrivši da se već duže vreme bori protiv problema sa sinusima:

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

Privatna arhiva

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, Foto: Privatna arhiva

- Bio sam kod nekog osteopate u Rusiji, imam sa sinusima problema dosta i sa grlom, tako sam i ja pošao - objasnio je Radanović u emisiji kod "Amidži šou".

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Otkriveno zašto je Veljko odlučio da se venča na ovaj datum! Sve je povezano sa Cecinom i Arkanovom svadbom!

AUTOR: Pink/I. M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 17:15 Niste ni slutili. Foto: E stock Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana! NOVČANICE OD 500 € SVUDA PO TORTI! Harmonikaš je do 18.