Sloba Radanović
Alo.rs
Sloba Radanović

Alo!/Momir Čubrilović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Momir Čubrilović

Mladi pevač Sloba Radanović pohvalio se prijateljima da je dobio poziv da 24. novembra ove godine peva na svadbi sina Cece Ražnatović Veljka Ražnatovića i prelepe Bogdane iz bogate preduzetničke porodice Rodić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je istakao da je presrećan što će biti jedan od glavnih pevača na veselju koje izaziva pažnju čitavog regiona.

- Sloba je ushićen što su ga Ceca i Veljko zvali da peva na Veljkovoj gala svadbi, koja će biti održana u elitnom beogradskom hotelu. On prosto obožava Cecu i za njega je to bio poziv koji se ne odbija iako je tog dana trebalo da peva u jednom klubu. Sloba nije morao da kontaktira ni sa svojim menadžerom, već je bez njega rekao da će mu biti čast da ulepša slavlje u poznatoj porodici - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak pevaču.

Veljko i Bogdana

Screenshot

Veljko i Bogdana, Foto: Screenshot

 

Zbog angažmana kod Ražnatovića, Sloba još više vodi računa o ishrani i trenira kako bi na svadbi bio u top-formi jer je svestan da će neprestano da sevaju blicevi foto-aparata i da snimaju kamere, kao i da će slike od tog dana biti objavljene na portalima i okolnih zemalja.

Poznato je da će se Bogdanino i Veljkovo crkveno venčanje održati u Hramu Svetog Save, kao i da će se slavlje nastaviti u luksuznom beogradskom hotelu. U porodicama Rodić i Ražnatović uveliko su pripreme u toku i prave se spiskovi zvanica, kojih će biti oko 500, prema prvom dogovoru. Uz Radanovića, koji je popularnost stekao u rijaliitiju "Zadruga", pevaće i temperamentna Aleksandra Mladenović, koja je rekla da je spremna da mladencima i njihovim gostima ispuni sve muzičke želje budući da je Ceca oduvek njen uzor i da su iste gore list, te da su njihove familije u Žitorađi u odličnim prijateljskim odnosima. Poznato je i da je Sloba miljenik Cece Ražnatović još od takmičenja za Pinkovu zvezdu, kad a ga je otvoreno podržavala zbog izuzetnih glasovnih sposobnosti i lepih manira.

Sloba Radanović

printscreen

Sloba Radanović, Foto: printscreen

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!