Sloba Radanović
E-stock
Sloba Radanović

E-stock

Sloba Radanović, Foto: E-stock

- Oko nesuglasila zaista ne znam odakle je potekla priča. Nije me Jelena tukla, naravno i da me je tukla ne bih rekao. Njoj je to smešno, nije osoba koja se tuče, koja ima dozu agresivnosti u sebi. Ona je pacifista, želi sve da reši mirnim putem. Ja nikada nisam digao ruku na ženu, nikad to sebi ne bih dozvolio - rekao je Sloba, pa otkrio da li će se oženiti.

- Hoću da se ženim. Ne plašim se da stanem na ludi kamen. Meni list ne predstavlja ništa, ako je nema lepo u vezi to će biti samo kruna ljubavi. Trenutno nemamo ništa u planu, ali ta misao stoji - rekao je Sloba. 

Sloba je otkrio da li se pozdravio sa Nadicom dok je gostovao u Zadruzi.

Nadica Zeljković

Printscreen/YouTube

Nadica Zeljković, Foto: Printscreen/YouTube

- Osećao sam se normalno. Ja savkog mogu da pogledam u oči. Nemam problem nikome da se javim, mi smo tamo gosti, nama treba da priđu da se javi. Nije mi bilo nelagodno, to je bio moj posao. Vidim da me komentarišu iz dana u dan i Nadica isto komentariše. Oni su ušli tamo, i to je borba za nadmoć, da neko pokrene neku priči - rekao je Sloba.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Nada

27.09.2020 21:19

To sto se starijem a znas ga nisi javio to je samo tvoja nekultura a vidis Andjela on se mama Dzehvi javio - to je kultura !