Sloba Radanović
Alo!/ Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Marko Đoković/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Marko Đoković/Alo!

Pevač Sloba Radanović nedavno je okačio sliku sa devojkom koja je izazvala buru komentara, međutim, njih dvoje su ubrzo raskinuli!

Pevač priznaje da njegova bivša izabranica nije mogla da podnese pritisak i da je sada sam.

PROČITAJTE JOŠ:

- Retko koja devojka može da podnese pritisak taj, nije ona toliko loša bila koliko sam ja hteo da je poštedim toga svega. Nemam emotivni status, singl, neće me niko - rekao je Sloba.

Pevač redovno vežba i otkrio je da li trenira zbog neke devojke.

- Nije zbog devojke, ja sam čovek koji trenira ceo život. Dozvolio sam sebi dok sam bio u rijalitiju da se zapustim. Treniram svakodnevno, to mi više nije navika, gledam na to kao ljubav, kao nešto što me ispunjava. Tih dva sata dnevno se umorim fizički, ali se odmorim psihički - rekao je Sloba.

Podsetimo, nedavno je usledio šok u studiju u Šimanovcima, kada se javio jedan od gledalaca i tvrdio da pouzdano zna da se bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović tajno čuju.

Sloba Radanović

E-Stock

Sloba Radanović, Foto: E-Stock

- Pratim od prve Zadruge i cela ta priča sa Lunom i Slobom, mene zanima kako bi Marko odregovao da se Sloba čuo sa Lunom, oni su razmenili poruke, to pouzdano znam - rekao je gledalac.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Nakon ovog uključenja gledaoca u program, krenule su spekulacije na društvenim mrežama da je ovo možda istina i da je zbog Lune došlo Slobinog raskida sa devojkom. Glavni akteri ove priče se nisu oglašavali povodom ove situacije.

Nikad viđena fotka Cecine sestre sa venčanja! Evo ko je zaista njen muž, o njemu se malo zna!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 04.09.2019. 15:45 - 04.09.2019. 15:51 O Lidijinom suprugu javnost ne zna mnogo toga, s obzirom na to da ovaj bivši fudbaler i njegova supruga žive mirnim životom Ceca Ražnatović , Foto: Screenshot Instagram Svetlana Ceca Ražnatović je do pre 2 godine živela sa sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić u vili na Dedinju.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi