Priznao da ima ćerku: Sloba Vasić
RAS
Priznao da ima ćerku: Sloba Vasić

RAS

Priznao da ima ćerku: Sloba Vasić, Foto: RAS

Naime, ispostavilo se da je Marinina starija ćerka njegovo dete.

Da ova priča poprima razmere španske serije govori to da je pevač nedavno uradio DNK test i, nakon pozitivnih rezultata, priznao je ćerku. Majka njegovog deteta, sa kojom je Sloba obnovio vezu, ima još jedno dete, i to iz braka sa izvesnim Strahinjom Jovanovićem, koji im ovih dana, kako pišu mediji, preti i zbog koga su se zaključali u stan.

 

- Sloba se sa Marinom zabavljao dok je ona bila tinejdžerka, jer je stalno boravio kod svojih rođaka u blizini Novog Sada, gde ona živi. Marina je tada ostala u drugom stanju, ali ona i Vasić su ubrzo okončali vezu, a ona je rodila ćerku. Kako se Marina posle toga udala za Strahinju, koji im sada pravi problem, i sa njim dobila drugu ćerku, ona i Sloba nisu bili u kontaktu - kaže naš izvor blizak pevaču.

- Iako mu je ona rekla da je starija ćerka njihovo dete, on je nedavno pristao da uradi DNK test i prizna malu. Kada su stigli rezultati testa, nije bilo dileme da li je dete njegovo, a u međuvremenu on i Marina su obnovili vezu, pa su odlučili da nastave da žive kao prava porodica. Sloba je prihvatio i njenu ćerku iz prethodnog braka, ali im sada život otežava Marinin bivši muž, koji im, kako pričaju, preti ubistvom - objašnjava naš izvor.

Marina Perišić sa starijom ćerkom

facebook

Marina Perišić sa starijom ćerkom, Foto: facebook

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Vasića, koji nam je priznao da ima dete.

- Ne bih da komentarišem ništa što se tiče dece. Nisam nigde potpisao, ali sam dete prihvatio. Ne samo stariju već i ovu drugu - objasnio je pomalo zbunjeno pevač, želeći da kaže da pored devojčice za koju se ispostavilo da je njegova, ćerkom smatra i mlađu Marininu naslednicu.

Kako više nije želeo da detaljiše o tome što ima petogodišnju ćerku, pitali smo ga šta se dešava sada sa njim, Marinom i devojčicama od kada ih je Strahinja, navodno, napao.

- Zatočeni smo u kući. Faktički nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo iz kuće dok neko iz policije ne dođe da bude uz nas. Zaprećeno nam je svima ubistvom, sve najgore što je moglo osetili smo na svojoj koži. Čovek je čak i deci pretio da će svašta da im uradi. U vrlo smo lošoj situaciji - tvrdi Vasić.

- Poslednjih nekoliko dana je prestao sa pretnjama, ali nikada se ne zna šta može da uradi i u kakvom je stanju. Marina se oseća ugroženo, psihički je dosta pala, jer je prethodnih dana doživela šok, pošto je pokušao da je ubije. Nekako izdržava sve to jer nema drugog izbora - zaključuje pevač.

Save

Komentari (16)

Sanje

06.12.2016 07:01

Kako mi je zao ovog decka! Nekako se slabo snalazi. Nema dovoljno inteligencije da bi zivot vodio u ispravnom smeru. Ima li ko od roditelja, rodbine, prijatelja da ga posavetuje sta i kako da cini a ne da neprekidno srlja u neke veze koje mu ne prilice? Sta ce njemu Topalkova cerka,pa ova razvedena zena sa detetom? Toliko njegovih kolega se ozenilo pristojnim devojkama, devojkama iz dobrih porodica i ljudi normalno zive. U svakom slucaju, zelim mu da resi ovaj problem i da mu krene na bolje.

momazver

06.12.2016 10:10

@Sanje - A što ti ga je žao? Što ne razmišlja glavom...onom na ramenima,

tt

06.12.2016 07:04

Kako smo čudan narod. Prateći ovaj slučaj, skoro svi su komentarisali njegovu vezu i dali sebi za pravo da mu sude zato što je ušao u vezu sa ženom koja ima dvoje dece, a skoro NIKO nije komentarisao pretnje koje dobijaju, a to je u stvari bila poetna teksta i priče.

Bina

06.12.2016 20:22

@tt - Zasto cudan narod sta da komentarise...? Kad decko sto je trazio to i dobio,. Sta je trazio u toj vezi ili bolje receno sta ocekivao drugo ...? Pored toliko pametnih i lepih devojaka on usao u to vrzino kolo iz kojeg i dalje ne zeli izgleda izaci dok je vreme,e Slobo li Slobo sto neko rece mislila sam da si lep i pametan momak.

PEPICA

06.12.2016 07:28

KRIO, KRIO ALI JE IPAK DETE NA KRAJU BEZ IKAKVE POMPE I RAZVLJACENJA PO NOVINAMA PRIZNAO. SVAKA MU CAST!

Joka Diskrecija

06.12.2016 08:11

Nasla vreca zakrpu.

zoran

06.12.2016 08:59

E moj Slobo sad si nadrljao.

Bina

06.12.2016 20:10

@zoran - Haha ima sad dvoje dok nedodje i trece ,tako i treba kad se svake kaci- hm kad nije pametan...

Juznjak

06.12.2016 10:49

Sine, pa bolje ti bese s onom malom Topalkovom. Jeste da je pregazilo pola estrade al opet nema bagaz ko ova.

Žarko

06.12.2016 12:02

Sloba Vasić,mnogo,mnogo loš čovek!!! Iza njegovog lica se krije,drskost,pokvarenost i egoizam!!!

LALA

06.12.2016 14:48

Pa sta,neka ima,treba nam jos mnogo dece ! Ne vidim nista strasno.

KRCKO

06.12.2016 17:17

Koja njemu dala,..Gubalo je!!!

sory

06.12.2016 17:18

@momazver Jel' te neko nesto pitao?

Pedja

06.12.2016 17:21

Pa sta ako ima dete? Je l' to nesto cudno, loste ili sta vec? Sta trebao je da udara u sva zvona!? Neka mu je zivo i zdravo i neka ih ima jos.

Dexi

06.12.2016 17:32

Sramota je da niko od nadleznih organa i institucija pretnje bivseg muza ove zene ne shvata ozbiljno i ne zastite porodicu. Zasto je zena sa dva maloletna deteta zatvorena u kuci? Zasto nemaju slobodu kretanja? Placamo li mi neke ljude da nas zastite u takvim situacijama. O cemu se ovde radi?Ljudi, svak od nas moze da se nadje u nekoj slicnoj situaciji. Ovo stvarno nema smisla.

boki

06.12.2016 22:26

Nije on dripac kao Miroslav