Sofija, Sloba
Nenad Vujanović/Alo!, Instagram
Sofija Gačić

Instagram

Sofija Gačić, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sloba Radanović

Alo!/ Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović
Sofija Gačić

Privatna arhiva

Sofija Gačić, Foto: Privatna arhiva

- Jedno veče su počeli neobavezno da se dopisuju, a Sloba je navaljivao da Sofija dođe kod njega, da, kako se izrazio, „izbleje“. Rekao joj je da nema potrebe da se plaši jer neće biti sami. Kada ga je Sofija pitala ko je sa njim, Sloba joj je odgovorio: „Jedna devojka, sigurno je znaš, ne silazi sa TV ekrana“, ali nije hteo da joj kaže o kome je reč. Umesto toga, poslao joj je poruku u kojoj je pisalo: „Dođi i vidi, pa ako ti se svidi, svašta može da se desi. Mi smo otvoreni za sve opcije“ - priča naš izvor.

Sofija bila u vezi sa sinom Đorđa Balaševića

Sofija Gačić je javnosti postala poznata 2014. godine, kada je bila u emotivnoj vezi sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića. Osim toga, Gačićeva je, navodno, bila u emotivnoj vezi i sa Nemanjom Buhom, bivšim dečkom Katarine Grujić. Prema pisanjima medija, ona je čak bila odgovorna za njihov raskid.

Iako je Sofija u prvi mah mislila da se pevač šali sa njom, ubrzo se uverila u suprotno.

Posle toga nije želela da nastavi da se dopisuje sa njim, niti je odgovorila na poruke koje joj je slao - ispričao je naš izvor, a manekenka je potvrdila naše saznaja.

- Ima raznih ljudi, koji svašta nude, ali morate da budete ozbiljna budala da prihvatite sve šta vam se ponudi. Tačno je da smo se dopisivali i tačno je da više nismo u kontaktu. To je sve što ću reći o tome - rekla je Sofija Gačić za VIP.