Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Alo!/Momir Čubrilović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Momir Čubrilović

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, kako Kurir saznaje, njih dvoje su se upoznali u julu, tako što je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre.

Slobodan Radanović

Screenshot Instagram

Slobodan Radanović, Foto: Screenshot Instagram

Prema rečima našeg sagovornika, Jelena je ispoštovala Radanovićeve uslove i uredno platila 5.000 evra.

- Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena - priča naš izvor blizak Slobinoj devojci.

Slobina devojka

Privatna arhiva

Slobina devojka, Foto: Privatna arhiva

 

Prema njegovim rečima, pevač izbegava da Jelenu predstavlja kao devojku zbog njenih sinova.

- Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je želela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati - tvrdi naš izvor i dodaje da je Sloba na rođendanu pevao i više od onog što je ugovorio.

- Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi - zaključio je naš sagovornik, dok do Slobinog komentara nismo uspeli da dođemo.

NAJČITANIJE VESTI:

 

Nedavno je bivša supruga Kristina Kockar u pijanom stanju fizički napala Slobu Radanovića u njegovom stanu, o čemu su pisali mediji. Motiv je navodno bila njena ljubomora, i to upravo zbog Jelene Đuričanin. Kija je i ranije imala uvid u Slobin život posle razvoda, ali nije imao ovako ozbiljnu vezu kao s Jelenom, što je njegovoj bivšoj ženi možda teško palo.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

 

Slobodan Radanović i njegova izabranica već razmišljaju gde će da odu na zimovanje. Pevač se preko prijatelja raspitivao za aranžmane na našim planinama, ali pošto su mediji otkrili ko mu je nova devojka, postoji mogućnost da se odluče za neku daleku destinaciju. Zasad su sve opcije otvorene, a na put će krenuti posle Nove godine, kada on završi sa nastupima.

Pogledajte BONUS video:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

 

Komentari (2)

Jana

14.11.2019 12:17

Slobo kralju samo uzivaj

Ljubica

16.11.2019 21:23

@Jana - Ona ce da uziva..dobila jos jedno dete