Sloba Radanović
Alo.rs
Tamara Đurić

Nenad Vujanović

Tamara Đurić, Foto: Nenad Vujanović

Nakon zajedničkog gostovanja u emisiji „Amidži šou”, gde je pevač priznao da mu se koleginica dopada, među njima su sevnule varnice.

Pročitajte još:

Ono što je sve šokiralo jeste činjenica da je Radanović u utorak veče bio gost na proslavi rođendana Dejana Palića Makarone, Tamarinog bivšeg dečka.

Kako „Alo!” saznaje, biznismen je bez trunke sujete rešio da spoji svoju nekadašnju devojku sa Slobodanom.

- Dejan i Tamara su nakon raskida ostali najbolji prijatelji. Bukvalno, ne postoji takav odnos među bivšim partnerima kakav njih dvoje imaju. Svako je krenuo svojim putem kada je reč o emocijama, ali prijateljstvo nisu želeli da kvare - kaže izvor za „Alo!” i dodaje da je Makarona glavni „krivac” što se Slobodan pojavio na žurki.

Tamara Đurić i Sloba Radanović

Privatna arhiva

Tamara Đurić i Sloba Radanović , Foto: Privatna arhiva

- Kada je primetio da između Tamare i Radanovića postoje simpatije, on je rešio da ih spoji, i to baš na svojoj rođendanskoj žurki. Sloba je prihvatio poziv, a kao specijalni gost bio je smešten u jednom od separea zajedno sa Tamarom, u restoranu „Hush hush” - otkriva naš izvor i dodaje da je pevač celo veče koketirao sa Đurićevom, na žurki koja je okupila veliki broj poznatih koji su uživali u fenomenalnom provodu.

Sloba: Ne sećam se godišnjice braka!

S obzirom na to da je Radanoviću 26. septembra trebalo da bude druga godišnjica braka sa Kijom Kockar, pozvali smo ga da nam prokomentariše kako se oseća povodom tog datuma.

- Kome godišnjica? Meni? Zaista se ne sećam - rekao je kratko Sloba, koji nije želeo da komentariše naša saznanja povodom situacije sa Tamarom Đurić.

 - S obzirom na to da Sloba uskoro objavljuje novu pesmu, on je rešio da je pusti Tamari kako bi čuo njeno mišljenje. Ona je bila oduševljena, a postoji mogućnost da se čak i pojavi u njegovom spotu - kaže izvor za „Alo!”.

S druge strane, Tamara Đurić je potvrdila naša saznanja i otkrila da je čula Radanovićevu novu pesmu, ali i da se mnogo plaši da komentariše bilo šta što je ikada imalo veze sa Kristinom Kockar.

- Ne smem da se zameram Kiji, ipak je ona miljenica naroda. Tako da ću morati da zamolim Slobodana da je pozove na svoju promociju nove pesme, gde će ona žonglirati - sa osmehom je rekla Đurićeva.

- Nego i dalje sam u jednoj dilemi. Da li je Slobodan sada Kijin bivši muž? Ne bih volela da završim u „Zadruzi 3” kao Luna, gde bih morala da se perem što sam bila sa oženjenim - rekla je Tamara u svom stilu.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Suza

27.09.2018 10:48

Slobodan pada sve niže i niže...sa stjuardese na blogerku, sa blogerke na sponzorušu....ima li niže od ove????

Boki

27.09.2018 16:09

@Suza - Pa on samo sa takvima moze i da bude.

Oxi

27.09.2018 12:54

Tamara ucutkala Kiju Trofrtaljku iz Beckereka, ona zna samo da udari na slabijeg ili onog koji joj cuti. Sorajina drugarica Kija se zavukla u misiju rupu i vec dva dana odatle ne izlazi...

Ekremka Kockar

27.09.2018 21:28

Tamara je jako mudra zena...lepo je poredila Kiju kao mecku Ekrema Jevrica...secate se da je i on ima trending pesmu i da je pevao po Evropi..al to je trajalo jednu godinu...ovde vodaju prevarenu zenu Kiju- da sline balkanske zenice..najveci blam je ponositi se sto te zene zale...ajmo svi da kolektivno placemo sto je Sloba pred Kijom 8 meseci vodio ljubav sa Lunom(pa sta je tamo trazila Kija-ostavio te jbt...sta se blamiras?)