KIJA GA PRITISLA?! Sloba je dan posle incidenta policiji promenio izjavu! Evo koju priču je tada vrteo i šta se zapravo desilo kobne noći!

Ucenjen?!

Sloba Radanović
Foto: Screenshot Instagram

Pevač Sloba Radanović rekao je u izjavi policiji da ne želi da učestvuje u bilo kakvom postupku koji bi se eventualno poveo protiv njegove bivše supruge Kristine Kockar, koja je nakon incidenta bila na pregledu u ustanovi "Laza Lazarević".

Iako bivši supružnici i dalje negiraju incident koji se dogodio u noći između utorka i srede, kada je pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar upala u stan Slobe Radanović i nakon kraće rasprave ga napala kuhinjskim nožem, policijski izveštaj govori drugačije.

"Radanović se dan nakon incidenta pojavio u policiji gde je dao izjavu o celom događaju. Istakao je da se ne oseća ugroženim, da nije uplašen za sebe, kao i da ne želi da učestvuje u bilo kakvom postupku koji bi se eventualno poveo protiv Kristine", kaže izvor iz policije.

Nakon što se u javnosti saznalo da je došlo do incidenta između bivših supružnika u Slobinom stanu, njih dvoje na sve načine pokušavali su da opovrgnu tvrdnje medija koje su dobili od policije. Kockareva je čak u jednom trenutku oštro demantovala na društvenim mrežama da je bila u bolnici "Laza Lazarević", i to rečima: "Da li ste vi normalni".

IMA STRAŠAN PREDOSEĆAJ! Draginja na lekovima nakon što je Kija nasrnula nožem na njenog sina! Ubeđena je da će Kockareva uraditi ovo!

Kija Kockar
Foto: Screenshot Instagram

Međutim, kako "Blic" saznaje, u zvaničnom zapisniku jasni su dokazi da je Kija nasrnula na Slobu.

"Nakon što je na lice mesta, a po pozivu Slobe Radanovića izašla policija, a potom i Hitna pomoć, doktor je naložio da se Kija preveze u ustanovu “Laza Lazarević” i to uz policijsku pratnju. Međutim, kada su tamo došli, ustanova je zaključila da Kija nije slučaj za njih, te je odvedena na trežnjenje", otkriva za “Blic” izvor iz policije i dodaje:

"Sloba je odbio medicinsku pomoć."

UCENJUJE SLOBU, MORAO JE SVE DA DEMANTUJE?! Advokat otkrio sve detalje, Kiji Kockar preti 3 godine zatvora!

Sloba Radanović
Foto: Alo!/Masanori Josida

Takođe u svojoj policijskoj izjavi, Kija je imala sličan stav pa je negirala navode i rekla da se ne boji Slobe, kao i da ne želi da učestvuje u eventualnom postupku protiv njega.

Podsetimo, incident se desio oko 5 časova ujutru, kada je Kija pod dejstvom alkohola upala u Slobin stan i pretila mu nožem. Bivši supružnici sreli su se na jednom događaju, gde su se pravili da se ne poznaju, a kada je Sloba kasnije produžio na drugu žurku, Kija se raspitivala o njemu kod menadžera.

POTUKLI SE U STANU, NAPADALI NOŽEVIMA, PA ZAVRŠILI U POLICIJI I BOLNICI! Otkriveno da li će Kija i Sloba završiti na sudu!

"Bio sam sa Slobom na promociji knjige i onda je došla Kija. Posle smo Sloba i ja otišli na žurku, pa svako svojoj kući", otkrio je nakon incidenta Goran Lečić, Kijin i Slobin menadžer, i nastavio:

"Tokom žurke vaših kolega dopisivao sam se sa Kijom. Zvala me je da dođem u klub u koji je otišla nakon promocije knjige. Pitala je gde je Slobodan, ja sam rekao da je otišao kući i to je to. Delovala je normalno, ništa nije nagoveštavalo da će doći do incidenta. Nije mi spomenula da namerava da ode kod njega u stan."

I Sloba Radanović i Kija Kockar su imali vidiljive povrede kada je reagovala policija, on je bio izgreban, a ona se žalila na crvenilo i bol u butini.

NE POKLAPAJU IM SE PRIČE! Evo šta je Kija ispričala u policiji nakon incidenta! Jedan detalj ju je odao!

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sloba priznao incident, pa se predomislio

Sloba Radanović imao je oprečne izjave zbog čega je dodatno zbunio novinare koji su razgovarali sa njim, ispred njegovog stana. U prvi mah pevač je rekao da policija jeste dolazila i da je istina da se sukobio sa Kijom. Ipak, ubrzo nakon toga, kada su došle sve novinarske ekipe, on je promenio priču i negirao sve.

"Nije tačno, Kristina i ja smo se sreli na promociji knjige naše zajedničke prijateljice, posle toga sam otišao na drugu proslavu i došao kući i spavao. Nije bilo nikakvih svađa, to je velika glupost i laž", rekao je Sloba, a na pitanje šta se promenilo u roku od deset minuta kada je iza kamere potvrdio da se incident zapravo dogodio, on je izjavio:

"Ništa se nije promenilo, rasanio sam se."

OVO ŠTO JE URADILA NE LIČI NA NJU! Filip Miletić se oglasio o Kijinom napadu! "Bila je pijana, šet puta me zvala"!

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi