Slađa Alegro
prinstcreen
Slađa Alegro

prinstcreen

Slađa Alegro, Foto: prinstcreen

Ova preslatka devojčica, krupnih očiju i okruglastog lica danas je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našoj estradi.

Iza nje su godine uspešne karijere i bezbroj hitova, a njen najveći ponos jeste njena ćerkica Mila, koju je dobila u skladnom braku sa suprugom Zoranom.

Ona često ističe kako je porodica njena mirna luka i najveći oslonac u životu koja joj daje snagu da karijeru gradi temeljno, isključivo na dobrim pesmama i moćnom vokalu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Oct 26, 2020 at 8:50am PDT

"Mala Sladja... pre nekih cetrdesetak godina. Bogovađa. Selo gde je rođen moj otac, mesto gde sam provela srežno detinjstvo. Baba Slavka i deda Srba, miris sataraša, i domažeg hleba.Pasteta i paradajz. Od slatkiđa na meniju ili strinin sladoled (ako nas sreca posluži) ili šlag bez mleka u koji baba ubaci maline. Purenjaci.Neka lepa bezbrižna vremena. Trudiću se da i moje dete oseti... bezbriznost, osmeh, bezgraničnu ljubav porodice. Da pamti sa osmehom ovako baš kao i ja", napisla je Slađa Alegro, a ova fotografija nastala je pre gotovo četrdeset godina.

Slađa je sa svojim pratiocima podelila ovu zanimljivu fotografiju iz porodičnog albuma, te je odmah svima bilo jasno da njena ćerka neverovatno liči na nju. Uz fotografiju, Slađa je opisala i najlepša sećanja vezana za ovaj period, što je mnoge raznežilo.

Pročitajte još