Lepa Brena i Marija Šerifović
Alo!/Rajko Ristić
Lepa Brena i Marija Šerifović

Alo!/Rajko Ristić

 Foto: Alo!/Rajko Ristić

Izmene u hodu Pevači su ranije planirane aktivnosti odložili na neodređeno vreme.

Mariji Šerifović, Lepoj Breni, Darku Laziću i Milanu Miloševiću propali su planovi za mart, april i maj.

Evrovizijska pobednica morala je da otkaže koncert u Splitu, folk zvezda put u Monte Karlo, Lazić nastup u Amsterdamu, a voditelj Pinka rođendansku proslavu. - Veliki pozdrav svim ljudima u Hrvatskoj, posebno u Splitu i onima koji su kupili kartu za moj koncert, koji je prvobitno trebalo da bude 21. marta, pa smo ga onda pomerili za 23. maj.

Marija Šerifović

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Međutim, ja sam rešila da i taj novi datum pomerim i jedino što znam u ovom trenutku jeste da do tog koncerta neće doći. Sve dalje informacije o nekom potencijalnom novom terminu, koji će biti vrlo verovatno na jesen ili zimu, saznaćete na vreme. Užasno mi je žao. Radovala sam se koncertu u Splitu. Neka prođe ovo ludilo, pa ćemo pevati, svirati, veseliti se - poručila je Marija.

Darko Lazić je otkazao koncert koji je u aprilu trebalo da održi u Amsterdamu.

Darko Lazić

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

S druge strane, Lepa Brena, koja svake godine u martu odlazi u Monte Karlo, gde ima nekretninu, odložila je put sa prijateljicama za leto. Folk zvezda dane provodi u svojoj vili na Bežanijskoj kosi, gde ima i ogromno dvorište.

 

Lepa Brena

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Milan Milošević Otkazao žurku za rođendan

Voditelj Milan Milošević isplanirao je veliko slavlje za rođendan, ali je od njega odustao. - Nadao sam se da neću morati da otkažem rođendansko slavlje zakazano za 31. mart u jednom elitnom beogradskom restoranu, ali nažalost, bilo je neminovno. Oko 150 ljudi je uveliko potvrdilo svoj dolazak, mnogo mojih prijatelja uz inostranstva kupilo je avionske karte, ali situacija nije nimalo naivna, pa je odgađanje i razumljivo rekao je Milan.

Milan Milošević

Screenshot

Foto: Screenshot

 

Komentari (2)

ors

23.03.2020 08:55

Dajte nam žiro račun da vam uplatimo novac!

OKI

24.03.2020 00:30

Ako oni bankrotiraju onda mi odosmo u p.m.