Slavica Ćukteraš
Ataimages
Slavica Ćukteraš

Ataimages

Slavica Ćukteraš, Foto: Ataimages

Slavica Ćukteraš razvela se krajem 2019. godine od fudbalera Vlade Avramova posle tri godine braka.

Ona je sa njim 2016. dobila ćerku Viktoriju, zbog koje su odlučili da ostanu u dobim odnosima i da potpišu sporazumni razvod braka. Godinu dana posle razvoda pevačica se osvrnula na ovaj period i otkrila u kakvim je odnosima sada sa bivšim suprugom, kao i da li je našla novu ljubav.

- Ja sam i ranije to govorila, a to važi i sada, do razvoda je došlo, jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo u ovih godinu dana otkako smo se razveli. I dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno - rekla je Slavica.

Što se tiče njenog ljubavnog života, trenutno je u "periodu mirovanja", jer kako tvrdi, ne razmišlja o novom muškarcu zato što se koncentrisala na posao.

- Ne forsiram ljubav, uživam u životu, a kad se to desi, pa već ćete sigurno saznati - rekla je pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ