Slavica Ćukteraš
Youtube/Printscreen
Slavica Ćukteraš

Youtube/Printscreen

Slavica Ćukteraš, Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Slavica Ćukteraš (35) rekla je nedavno da je sebi na prvom mestu, pa tek onda ide ćerka, a sada je otkrila da ne želi da ponovo ostane u drugom stanju.

- Dete je najveća obaveza u životu, ne postoji veća. To je živo biće koje zavisi od tebe od prvog dana. Da li je gladno, sito... Nije lako odgajati dete. Jako puno strpljenja, vremena i živaca je potrebno... Tvoj život se promeni - kazala je ona.

- Ukoliko bi došlo drugo, morala bih na početak da se vraćam. Mislim da u ovim godinama nisam spremna. Da sada imam dvadeset i tri godine, verovatno bih rekla da - dodala je Slavica za "Srbiju Danas".

Komentari (2)

dakse

23.01.2021 11:13

Kad dete ima babu kao tvoje onda je za tebe resen problem, ti zivis zivot kako ti je cef, baka hrani, brani, seta, vaspitava, cuva i voli. Ti si samo spoljni momak koji jednom nedeljno dodje sa nabavkom, ili jedan od onih vrsta roditelja koji sem para svojoj deci nema nista drugo da da.

Miroslava

23.01.2021 23:35

Gospodja Cukteras zajedno sa Paunovickom mnogo filozofira i to na veoma negativan nacin. Kad je ona za Ziku rekla da je samo voditelj i da to nije nikakav uspeh, onda u njoj sigurno kunja nesto ruzno i nezrelo.