Đani kuća
Printscreen/Instagram
Đani kuća

Printscreen/Instagram

Đani kuća, Foto: Printscreen/Instagram

Radiša Trajković zna to da ceni, a posebno u krevetu, gde imaju svakodnevnu „akciju“ koja ih održava.

- Verovao ili ne, seks nam je sada još bolji nego kada smo bili mlađi. Brak smo sačuvali dobrim seksom, samo udri i zato je kod nas uvek opštenarodno veselje u kući - kaže kroz osmeh folker i priznaje da se uvek iznova šokira kada čuje da su muškarci nasilni prema svojim ženama.

- Kada baš preteram, moja Slađa uzme štap i udari me u glavu, šalu na stranu. Moram da se pohvalim da ja moju porodicu nikada nisam zlostavljao, na ženu nikada ruku nisam podigao, niti bih tako nešto učinio - kaže Đani.

Folker je omiljen među pevačima upravo zbog vedrog duha i harizme koju poseduje, a mnogi se pitaju odakle crpi energiju.

Đani

Rajko Ristić/Alo!

Đani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Takav sam se rodio, lud, vedar i nasmejan i onda možemo da idemo na Mars - kaže folker i dodaje da ga fizički izgled nikada nije opterećivao.

- Volim dobro da klopam, ne vodim računa o liniji, što se da i primetiti. Živim život punim plućima - priznaje Trajković, koji je u životu najviše ponosan na to kako je vaspitao svoju decu.

Đani se opametio, poštuje mere!

Nakon prvobitnog kršenja epidemioloških mera na početku pandemije, folker Radiša Trajković Đani doveo se u red, te je počeo da poštuje sve mere za suzbijanje korone, ali i preporuke, te se ovih dana vakcinisao na Dedinju. Za petama mu je tog dana bila ekipa „Paparaco lova“, koja ga je snimila dok je s vozačem išao ka sledećoj lokaciji, tačnije Prekršajnom sudu. U prostorije suda Đani je ušao sam, s maskom u licu, da bi izašao vidno nervozan posle nekih pola sata, s papirom u ruci, a potom se odvezao do naselja Beograd na vodi, gde živi sa porodicom.

- Učio sam ih da budu dobri ljudi, nadam se da će to preneti i na svoju decu. Najlakše je u životu da budeš džukela, al’ ako činiš dobro, dobrom se i nadaj, to je bila moja parola dok sam ih vaspitavao - priznaje Đani.

Iako je deda postao u svojoj četrdeset sedmoj godini, popularni pevač se i dalje oseća kao momak.

- Naravno da se osećam kao momak, sve je to istina. Devojke, švalerke, žena, sve to imam i to je ono što me čini momkom.

Ime aktuelne švalerke nije hteo da nam otkrije, ali je obećao da će ekskluzivno, nekom drugom prilikom, pričati na tu temu! 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Miki

27.02.2021 07:38

Joj jakimi j..... !

Srojan

27.02.2021 09:31

Nije udario zenu, pa zar hoce neku medalju za to. Samo kukavice udaraju zenu.

Nada

27.02.2021 10:18

Ko o cemu seljak o klopi i o seksu - kako ga bre nije sramota ?