slađa snajka
Instagram/Printscreen
slađa snajka

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

U nedelju 29. novembra popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa postali su deka i baka unuka Nikole, a sin Miloš i snajka Nina pevačevu suprugu posebno su dirnuli jednim svojim gestom.

Slađa Trajković

Foto: Alo

Foto: Foto: Alo

- Super su unuče i snajka, sve je proteklo u najboljem redu. Uskoro ćemo biti svi na okupu i neizmerno se radujemo tome, verujte. To nam je sada najveća sreća. Mali ima žuticu, kao što ima i svaka beba skoro, ali to je normalno. Retko koja beba nema... U nedelju smo svi bili u elementu, pevali smo, proveselili se, a i popilo se. Svi smo se napili, ne samo Đani, ja sam se uneredila. Popila sam nekoliko rakija u čast našeg Nikole - poručila je Slađa kroz osmeh i priznala da su spekulacije da unuk nosi ime Nikola, velikim delom zbog njenog vanbračnog sina koji živi u Americi, istinite.

- Lep gest sa Miloševe i Ninine strane, verujte da nisam očekivala da će se odlučiti baš za ime Nikola. Lepo je ime, pravo srpsko, njima se sviđa to ime, ali izabrali su ga najviše zbog mene. Znaju koliko meni to znači i zahvalna sam im na tome, baš su me oduševili - otkrila je Đanijeva supruga.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Nada

01.12.2020 20:54

Do sada su Luna i Marko bili na prvom mestu po broju clanaka a sada Djani i njegova zena ! Uzas ! Dali su oni celokupan dzet set ili?