Sloba Radanović
Printscreen Instagram
Sloba Radanović

Marko Đoković/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Marko Đoković/Alo!

Roditelji pevača Slobe Radanovića, navodno su neutešni jer su preko medija saznali da je njihov sin Sloba navodno u vezi sa udatom ženom i majkom dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Oni su navodno pozvali pevača da ga pitaju o čemu se radi, a on im je samo rekao da se sa njom druži. Ipak, svaka nova vest koja izađe o Slobi i ovoj udatoj ženi, dodatno uznemiri njegove roditelje.

- Draginja i Dušan su očajni, Dušan samo ćuti i gleda u jednu tačku, a Draginja, jadna, kuka na sav glas. Rekla je: "Raspuštenica nam neće ući u kuću. Sve može da se dogodi, ali da je primimo pod naš krov i u našu skromnu kuću i čestitu porodicu, e to ne može. Ta hoće da se uvali sa dvoje dece našem dobrom Slobi, koji osviće u kafani i peva da bi nešto stvorio. On treba da gleda njenu decu, koju je izrodila sa nekim kriminalcem i još da se naš sin plaši osvete tog čoveka - otkriva navodno kućni prijatelj za Srpski Telegraf.

Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Sloba je s toga, kako ovaj mediji piše, roditeljima zabranio da čitaju novine.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

- Sloba je dobar dečko, dobar sin, ali ne ume da se nosi sa situacijama koje stalno sam pravi. Prvo je namučio roditelje kada je prevario ženu u rijalitiju, to je pukla bruka i sramota po Zrenjaninu. Sad i udata žena - rekao je izvor za Srpski telegraf i dodao da je Sloba roditeljima rekao za ovu ženu, da mu je samo prijateljica i da mu prija za razliku od Kije koja je želela samo da sluša šta ona kaže.

Marko Bulat se suočio sa najtežim trenutkom! Nije znao da li će mu dete preživeti noć!

AUTOR: Pink/A.B. DATUM I VREME: 17.11.2019. 15:32 Sve se dobro završilo.... Foto: Screenshot Youtube Na Svetski dan prevremeno rođenih beba podsećamo da su sa ovom teškom životnom situacijom susrele i neke naše poznate ličnosti. Jedan od njih je i Marko Bulat, koji je 17. februara 2017. dobio ćerkicu Doroteu, koja je prevremeno rođena.

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

 

Komentari (5)

Hahaha

18.11.2019 09:15

Auuuu ova Draginja....??

marko

18.11.2019 10:21

koliko znam i draginja je gledala decu slobinog oca pa on je isto razveden sta je problem

drma

18.11.2019 11:15

oni tek saznali nevalja kija eto sad.

Marija

18.11.2019 13:49

Karma Vraginja, karma je to. Sve se vraca, sve se placa.

Sta oće sad

20.11.2019 14:35

I njen divni Sloba je od nekoga napravio raspuštenicu!