SKRENUO SA PRAVOG PUTA Sin Snežane Đurišić konačno promenio život iz korena: Pevačica je mnogo propatila zbog rođenog deteta!

"Ja se ne stidim posla koji radim!"

Snežana Đurišić
Foto: Alo!/Rajko Ristić

Sin folk pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je pevačici godinama unazad zadavao brige promenio je svoj život iz korena. Naime, on se zaposlio se u jednoj ćevabdžinici u Beogradu.

Marku je, naime, gazda jednog ugostiteljskog objekta pomogao da ispeče zanat, a majka Snežana Đurišić, koja je mnogo propatila, konačno je ponosna na njega.

Snežana Đurišić
 Foto: YouTube/Printscreen

- Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko.

Podsetimo, tokom vanrednog stanja Marko je svakog dana nosio hranu Lepi Lukić.

Lepa Lukić
Foto: Printscreen

- Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme s njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Živi smo ljudi, ako je pre bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funkcionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da reši sve probleme - rekla je tada Lepa.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Zbrčkana baba cana
  10/07/2020 - 10:21
  Evo suze lijem što je Đurišićka toliko prepatila, a ujedno sam srećna i oduševljena, čupam kosu od oduševljenja, što joj se sin vratio na normalni kolosek
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi