Snežana Đurišić
Printscreen
Marko Gvozdenović

Screenshoot Facebook

Foto: Screenshoot Facebook

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, nedavno je izašao iz zatvora, a sada za domaće medije tvrdi da mu, iako je u dobrim odnosima sa majkom, ne pada na pamet da živi sa njom i njenim izabranikom Vanjom.

Marko navodi da su on i Snežana u odličnim odnosima, kao i da je ona došla po njega u zatvor, uprkos pojedinim tvrdnjama da ga se odrekla zbog svega što je priredio porodici. Ipak, on je iz zatvora otišao pravo u hotel.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim", izjavio je Marko.

Snežana Đurišić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

"Pisalo se da sam "pao" zbog pljačkanja mamine kuće, ali to nije tačno, pa nisam poludeo da pljačkam dom u kom sam živeo!? Uostalom, tamo je svaki detalj prekriven kamerom, a i nema ništa vredno. Mene su priveli jer sam napravio neku glupost jednoj utakmici na "Marakani" , a bio sam na uslovnoj slobodi", dodao je on.

"Deca me nisu prepoznala kada sam izašao iz zatvora. Moj sin Miloš sve to razume, a ćerkica je od sreće samo vrištala kada sam je grlio i ljubio. Snežana je plakala dok je sve to gledala", dodaje Gvozdenović.

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Pevačica između dva baraka bila sa bogatim biznismenom, a o tome ćuti kao zalivena! Evo o kome je reč!

AUTOR: Puls/B.Z. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:35 Rastali SU se pre 8 godina! Anabela Atijas, Foto: E stock Anabela ima veoma buran ljubavni život, a mnogi su zaboravili sa kim je pevačica bila nakon što je brak sa Gagijem Đoganijem pukao. Anabela Atijas je sa manekenom Mladenom Radulovićem raskinula 2011.