Oliver Mandić
Rajko Ristić/Alo!
Oliver Mandić

Alo!

Oliver Mandić, Foto: Alo!

Mandić je u toku jučerašnjeg dana izveden pred tužioca, gde je priznao krivicu za napad na policajce, ali ne i za nasilje nad Mirjanom, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, ovo nije prvi put da je sin popularnog pevača maltretirao svoju majku. 

- Policija je i ranije dobijala prijave ovim povodom, ali bi se majka kasnije predomislila i odbijala je da sarađuje. Zbog toga policija nije mogla da reaguje, iako su prijave stizale ne samo od Mirjane već i od komšija, ali se to promenilo u petak ujutru - rekao nam je izvor iz istrage i dodao da je ovog puta ipak bilo drugačije i da Darijanova majka nije želela da odustane.

Policija, Vračar, ubistvo

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako nam je rekao, na majci nije bilo vidljivih tragova nasilja, pa će se u istrazi utvrditi sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Oliver Mandić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Darijanov otac Oliver nije se oglašavao ovim povodom, a mi smo pokušali da dobijemo komentar od pevačevih najboljih prijatelja, ali oni nisu bili voljni da komentarišu njegove porodične prilike. Pozvali smo Željka Mitrovića, vlasnika TV „Pink“, tekstopisca Marinu Tucaković i folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, ali nakon što su saslušali naše pitanje, nisu želeli da komentarišu. 

BONUS VIDEO: