Natalija i Sani Trik FX
Printsktin TV Pink
Natalija i Sani Trik FX

Printsktin TV Pink

Natalija i Sani Trik FX, Foto: Printsktin TV Pink

Jedan od najpopularnijih denserskih parova na našoj estradi posebno je ponosan na svog sina Dejana, koji je slika i prilika svog poznatog oca.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak nije odlučio da pođe stopama svojih roditelja, ali je, kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mestu njegovom životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D Ξ Λ N VV I L L P O VV E R (@willpower159) on Dec 23, 2018 at 2:35pm PST

On je posebno aktivan u teretani, gde je uspeo da iskleše nadmoćno telo prekriveno mišićima, a često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vežbanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, on je svojevrsni motivator koji pokazuje svojim pratiocima da mogu sa svojim telom da urade baš sve što požele ukoliko se dovoljno potrude.

Dejan Ibraimov

printscreen

Dejan Ibraimov, Foto: printscreen

Najzanimljivije od svega je to što je Dejan pre samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promenio način života i uspeo da izvaja telo kojim može da parira najpoznatijim svetskim modelima.

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

 

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!