OVO IM NIKADA NEĆE ZABORAVITI Sin Nade Topčagić bio na ivici života: Dva puta ga vraćali iz mrtvih, izgubio je mnogo krvi, a onda se umešale Marija i Verica Šerifović

Nisu verovali da je živ!

Nada Topčagić
Foto: Alo!/Masanori Jošida

Nada Topčagić svojevremeno je javno progovorila o teškim povredama koje je zadobio njen sin Miroslav Đorđević, kojeg je dobila u braku sa Zlatkom. Naime, pre deset godina, porodica je doživela strašnu dramu, kada je njihov Mikica povredio desnu nogu na skijanju na Jahorini.

Lekari su ga čak dva puta vraćali u život.

Dvadeset minuta nakon nesreće ležao je povređen na snegu, a tek onda je stigla služba spasavanja. Za to vreme je izgubio mnogo krvi, pa su lekari, kada je primljen u bolnicu morali da se bore za njegov život.

Nada Topčagić
Foto: Rajko Ristić

"Dok Zlatko i ja nismo došli do njega, nismo verovali da je uopšte živ! Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto on nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica", otkrila je jednom prilikom folkerka prisećajući se dana kada je sin čak dva puta bio u stanju kliničke smrti.

Verica i Marija Šerifović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi