Miroslav Ilić
Rajko Ristić/Alo!
Miroslav Ilić

Rajko Ristić/Alo!

Miroslav Ilić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Drame se satima odigravala ispred stana Marka Ilića, a u sve se u jednom trenutku umešao i sam pevač, Markov otac, Miroslav Ilić.

Marko Ilić je, naime, u noći između petka i subote pravio nesnosnu buku u stanu zbog čega su ga komšije prijavile policiji. On je isprva lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uvid je vređao i nije im dao da ga legitimišu. 

Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo

Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo

- Otvorio je vrata policajcima, ali nije hteo da im preda ličnu kartu. Vređao ih je i govorio da ne mogu da uđu u njegov stan zato što je njegovo vlasništvo. Na lice mesta došao je i njegov otac Miroslav Ilić nakon čega se smirio i dao je ličnu kartu - objašnjava upućen izvor.

Miroslav Ilić je patroli koja se našla na licu mesta rekao da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja pića.

Miroslav Ilić

Dejan Briza/Alo!

Miroslav Ilić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Zbog buke i vređanja policajca Marko Ilić će dobiti dve prekršajne prijave.

Prema članu 22 zakona o javnom redu i miru zbog prekršaja vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

Bivša ljubav Miroslava Ilića iznela nove detalje sa suđenja! Ovo će sve iznenaditi, saznali su u poslednji čas!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 06.10.2019. 09:04 "Devin je želeo da se sve završi na srpskom sudu, ali..." Mirjana Antonović, Foto: Alo!/Nikolina Marić Mirjana Antonović ne odustaje od toga da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Dok sudski proces traje, ona je iznela nove detalje u javnosti.

Sinu pevača preti prekršajna prijava i zbog narušavanja javnog reda i mira ili stvaranje uznemirenja građana svađom ili vikom. Za ovaj prekršaj preti novčana kazna od 5 do 20 hiljada dinara.

Pevač Miroslav Ilić povrdio je da je policija bila na licu mesta.

Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo!

Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Nije tačno da im nije otvarao vrata, već je izašao ispred stana i to su sve sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike - tvrdi Miroslav Ilić.

Iz Ilićevog stana je dopirala buka, zbog čega su uznemirene komšije pozvale policiju. Međutim, on se tu nije zaustavio već je izašao iz stana i nastavio da pravi haos.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

- On je izašao u hodnik, došao do ulaznih vrata jednog komšije i počeo je da lupa na vrata njegovog stana - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!

 

 

Komentari (1)

vera

18.11.2019 17:21

Novčana kazna neće uticati na njega. Samo zatvor.