Mirjana Antonović, Devin
Jošida Masanori

 Mirjana Antonović, žena koja tvrdi da sa pevačem Miroslavom Ilićem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanično prizna, došla je jutros u Palatu pravde oko 8 časova gde je u toku parnica povodom dokazivanja očinstva.

Ekipa Alo! uhvatila je Devina i njegovu majku ispred Palate pravde u vidno raspoloženom izdanju. 

Ono što svima "svima zapalo za oko" jeste činjenica da se Miroslav Ilić nije pojavio na zakazanom ročištu. 

Majka i sin došli su vidno rapoloženi u nameri da se konačno reši situacija koja traje decenijima. 

- Suđenje je trajalo tri sata, jer je bilo toliko potrebno. Mirjana je počela danas da daje svoju izjavu, ali zbog ograničenog vremena nije stigla do kraja. Ne smem da kažem kad je nastavak suđenja, jer joj je sudija zamerio zašto je uopšte objavila na Fejsbuku da dolazi u Beograd na ročište. - rekao je Mirjanin advokat za Alo!

Fotografije su priložene kao dokaz, a sud će doneti odluku. 

Ekipa "Alo!" pitala je Devina kako se oseća povodom današnjeg ročišta.

- Nemam komentar za sad - odgovorio je on kratko, a majka Mirjana se odmah nadovezala: 

- Možete da zamislite kako se on oseća kad stalno mora da dolazi ovde i da napušta svoj posao zbog suđenja! - rekla je Mirjana Antonović.

Komentari (5)

SOS

08.04.2021 13:40

SRAMOTA DA MIROSLAV ILIČ NEĆE DA DA UZORSK ZA DNK TEST!!!ZAR NE POSTOJI ZAKON DA GA NA TO PRINUDI?!ČIM NE ŽELI DA DOZVOLI TEDT,ZNAČI DA ZNA DA JE KRIV!!!

Nada

08.04.2021 13:41

Miroslav je zensko u muskom odelu i mora sve slusati kako mu zena naredi ! Bivsi alkoholicar koji je i svoju zenu ranije ubijao od batina zbog svalerki sada toj istoj nesme ni da zucne toj zeni koja sve drzi u svojim rukama . Miroslav je ljiga ! On nesme zaboraviti da i nad popom ima pop !

Dule

08.04.2021 14:17

Зашто сте у наслов ставили да је "Sin Miroslava Ilića drhtao kad su mu pomenuli oca" када суд још није утврдио чији је он син? Пре доношења правоснажне пресуде можете писати само "наводни син" или "особа која тврди да је син М. Илића". Као да желите да вас "славуј из Мрчајеваца" тужи због изношења лажних вести.

Milica

08.04.2021 14:30

Ova majka je osoba bez trunke samopoštovanja, ali i ovaj sin je neki retard, kada nije u stanju da joj se odupre... Jadni pacijenti sa ovakvim doktorom...

61 21

08.04.2021 18:18

sta je zensko.Vide poznatog pa ga jure ,Nude se,mole ga da spava sa njima,kad ostanu gravidne ucenjuju za ocinstvo. Ne opravdavam M.Ilica , Ali g.Mirjana sami ste krivi za situaciju,Sta CE mi otac koji me ne priznaje. postati roditelj pa dobiti unucad potom praunucad nema vece titule.