Izvorinka Milošević
Masanori Jošida/Alo!
Izvorinka Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Izvorinka Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Izvorinka često u javnosti ističe da je David njen najveći ponos i uspeh, a sa sinom neretko kači fotografije na svoj Fejsbuk profil.

S obzirom na to da je David dobar frajer, nema sumnje da bi mnoge devojke volele da budu sa njim, ali on je zauzet. Naime, David je u vezi sa lepom plavušom Deanom, koju pevačica smatra članom svoje porodice.

Iako je talentovan za muziku, David nije krenuo stopama roditelja.

– Uprkos genima, ima samo nižu muzičku školu, a završio je Fakultet poslovnih studija. Zamislite, ne želi da se bavi muzikom, iako mu je deda bio čuveni muzičar Rafael Blam, jedan od osnivača Narodnog orkestra, otac mu je Miša Blam, univerzalni muzičar, ja majka... Ali, on je rešio da odabere svoj put. I ja sam gazila, ali što sam to više radila, on se više otimao iz te priče. U početku mi je bilo teško zbog te njegove odluke, sada više nije. ’Leba ne bi imao da pojede. Sigurno. Kada je shvatio da ne mora da svira, rekao je: „Ne želim.“ I to sa 14 godina. Ni Mišin stariji sin nije muzičar. Ko zna, možda je to zaziranje od jakih roditeljskih imena - ispričala je Izvorinka svojevremeno.

 

Komentari (1)

zloca

10.01.2019 14:54

Nesto nas i ne interesuje. Opet neki mamin sin? Fali malo reklame