NIKADA GA NIJE JAVNO EKSPONIRAO Sin Dina Merlina ima 27 godina, a evo kako on izgleda i čime se bavi!

Hamza Dervišhalidović ima 27 godina i nema nameru da krene očevim stopama, bar kada je muzika u pitanju

Dino Merlin
Dino Merlin, Foto: Facebook/dinomerlinofficial

Kruna ljubavi Lejle i Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dina Merlina, su ćerka Naida (33) i sin Hamza (27), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju samostalnih poslovnih uspeha.

 

Nisu deo estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći.

PUŠTENA PESMA ZBOG KOJE SU SE SVI TRESLI OD BOLA! Dino Merlin van sebe od TUGE, plakao kao kiša na komemoraciji Igoru Bulatu!

 

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vredna devojka.

OSTAVILA GA ZBOG BOGATAŠA! Dino Merlin je voleo SPONZORUŠU! Ona ga je uništila i SLOMILA mu srce, a onda je nastao OVAJ HIT

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

Dino je oteo od roditelja, venčali se i živeli u NEMAŠTINI, ali njihova ljubav je sve preokrenula!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 09.01.2019. 08:31 Potpuno nesvakidašnje Dino Merlin, Foto: Promo Njihova ljubavna priča nalik je na dobro režiran ljubavni film, a uprkos brojnim preprekama na koje su naišli na svom putu, Dino Merlin i Amela su se izborili za svoje mesto pod nebom.

Pogledajte BONUS video:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi