Simon de Karić
Alo!/Rajko Ristić
Simon de Karić

ATA Images

Simon de Karić, Foto: ATA Images

Broj novozaraženih od koronavirusa svakodnevno dramatično skače, a kako se čini, to ni najmanje ne dotiče one koji u vreme pandemije misle samo na provod!

- Sada restoranom upravljaju novi gazda, ali i novo osoblje. Nemam nikakve veze sa tim, niti znam ko organizuje ova okupljanja o kojima čitam u medijima. Moja porodica i ja živimo na relaciji Dubai - Rusija, uopšte nas nema u Beogradu, to nema veze s nama - poručio je Karić za „Alo!“.

Restoran Maison Boho

Alo! / Nenad Vujanović

Restoran Maison Boho, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

Inače, kako saznajemo, u lokalu koji je donedavno bio u vlasništvu Simona de Karića u četvrtak veče dogodila se prava drama.

Naime, nakon što je komunalna policija izašla na teren po pozivu građana, gosti i zaposleni zaključali su se u restoranu i nisu dali komunalcima da uđu, nezvanično saznaje „Alo!“.

- Policija je izašla na teren nešto ispred 20 sati i tu ih je zatekao neobičan prizor. Ispred lokala su stajala dva momka koja su obezbeđivali ulaz, iz restorana se čula glasna muzika, a zavese su bile navučene - priča naš izvor i otkriva šta se potom događalo.

- Policija nije mogla da uđe, budući da su se vlasnici i gosti zaključali unutra. Nakon izvesnog vremena policija je uspela da uđe, u restoranu je zatečeno 55 ljudi, a privedeno je troje - otkriva naš izvor, a „Alo!“ se uputio na lice mesta i dan nakon što je razbijena ilegalna žurka zatekao otvoren restoran.

Simon de Karić našao se u žiži skandala kada je na Dan žalosti povodom smrti patrijarha Irineja organizovao žurku u lokalu koji je nedavno prodao. Tada su nadležni organi zatvorili Karićev lokal, a interesantno je da je upravo patrijarh Irinej venčao Simona i njegovu bivšu suprugu Tamaru Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: