Igor i Severina Kojić
instagram
Zaljubljeni: Igor i Severina

Instagram

Zaljubljeni: Igor i Severina, Foto: Instagram

Severina je navodno ljuta na Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun.

- Severini smeta to što je Igor u poslednje vreme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i finansijski je potpuno samostalna. Želi da i njen muž zarađuje za život. Posebno je nervira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio i da zbog toga ne mora ništa da radi. Severina hoće svima da dokaže da je njen muž i te kako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao - priča izvor "Starsa" i dodaje da i Severininoj majci Ani smeta što joj je zet besposličar.

- Otkad se Seve udala, majka ju je savetovala da od muža ne pravi papučara, već sposobnog muškarca. Svako malo joj prebaci što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje Severinin muž! Ona ne želi da njen zet bude bebisiterka i nosač torbi dok njena ćerka peva. Ana mnogo voli Kebinog sina, smatra da je on kvalitetan dečko, ali mu fali posao. Severina odlično zarađuje i mogu oboje da žive od njenih nastupa, ali mu je, s druge strane, poručila da je krajnje vreme da i on nađe posao - završava izvor.

Komentari (9)

sanja

23.09.2016 18:43

ahahahahah a izvor vam je jucerasnji anonimni komentar. svaka cast pravi ste novinari. cccc ja sam budala sto citam ovo smece uopste

djenka

23.09.2016 19:51

Nema kukanja sad. Razlika u godinama se naplacuje u novcu.

sve

23.09.2016 19:54

Ona se ozenila, on se udao. Uvek mora nesto da se trpi, uvek!

deki

23.09.2016 19:58

hahahaha dajte da udelimo Kojiću da ima za leba ili da ga zaposlimo u neko javno preduzece (posto su Kojici clanovi SNS),kancelarija,sendvic,pljuga...ovo ono??:)))

E

23.09.2016 21:12

dobro ste se setili kako da privucete paznju citalaca! Dosta je bilo idile ajd malo da ih cacnemo. Koja glupost od reci do reci kao da Severina nije znala za koga se udaje!!?? Ne pisite gluposti.

viktorijanaviki

23.09.2016 21:20

Meni je zao Igora,al iskreno.Ja bih strasno patila da sam mu majka,vjerujem da ni njoj nije lako nego mora da glumi.Kao da je primoran bio da ozeni ovog demona od zene.Pogledajte taj strah u ocima,vjestacki osmjeh.Mislim,nije beba al ovdje nisu cista posla.A smeta gospodjo tasta smeta sto zivi na racun kcerke...pa povedite je u Hrvatsku da vidimo kako bi zaradjivala od nastupa u maticnoj zemlji.To samo nas ovamo moze da obmanjuje ,recituje tj pjeva.Jel ima neko da spasi ovog nesrecnog decka

Vanja

23.09.2016 21:53

@viktorijanaviki - Zao ti Malog Kebe. Je li ga neko naterao na brak? Kazes da ovde nisi cista posla ... i nisu ... oboje su usli u brak iz racuna ... on je paravan njoj, a ona njemu. Za sta? E, neka ti to neko drugi kaze ... Mene mrzi da pisem.

valjevac

23.09.2016 21:34

zive od nastupa? hahaha

dve

23.09.2016 21:57

Nije valjao onaj sto je imao previse para, sad ne valja ovaj sto ih nema, njoj nece niko nikada valjati, nek gresku trazi u samoj sebi.