Severina i Milan Popović
Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo
Severina i Milan Popović

Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Severina i Milan Popović, Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Pevačica Severina Kojić napravila je haos kada je u pitanju odnos oca Milana Popovića i njihovog zajedničkog sina Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Kako "Alo!" saznaje ona je sprečila da Alekandar Milanu čestita 53. rođendan koji je bio u ponedeljak!

Severina

Screenshoot Instagram

Severina, Foto: Screenshoot Instagram

- Baš taj ponedeljak Aleksandar je bio kod svoje majke, jer je po odluci suda te nedelje bio kod Severine. Kao i svake dete on se taj dan igrao, i tako zaboravio tatin rođendan. U jednom trenutku se setio rođendana i poželeo je barem preko telefona da se čuje sa ocem, ali se to nije desilo. Razlog tome jeste Severinino odvlačenje pažnje Aleksandru  - navodi izvor blizak pevačici.

Milan Popović

Alo!/Rajko Ristić

Milan Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Severina je sinu govorila kako se tata ne javlja i da je već u toku dana pokušala da ga dobije, a kada je dete nastavilo da traži tatu, rekla mu je da ne može više da ga zove. Istina je da ga nije ni zvala, a Aleksandar je bio tužan što se nije čuo sa svojim ocem i što mu nije čestitao rođendan - objašnjava isti izvor i dodaje:

Severina Kojić

Alo!/ Rajko Ristić

Severina Kojić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Milan se u ovakvoj situaciji našao prošle godine, ali on nije postupio kao njegova bivša partnerka. Aleksandar je bio kod njega na dan Severininog rođendana i Popović je sam pozvao dečakovu mamu kako bi joj sin poželeo sve najbolje, kao i to da je voli. Uradio je to zbog Aleksandra, da dete ne bi imalo osećaj krivice zbog njihovih sukoba - završava izvor.

 

Komentari (1)

Joo

14.12.2018 14:34

Svakim gestom svakog dana Severina DOKAZUJE da nije dobar roditelj.....a Milan dokazuje zasto dete zasluzuje da vecinu vremena provodi sa njim.........