AGONIJA SE NASTAVLJA Severinu tužila učiteljica sina Aleksandra! Ona traži skoro 10.000 evra zbog ovoga incidenta koji se desio u školi! (VIDEO)

Prvo ročište bilo je zakazano za novembar prošle godine, ali je odloženo. Tužba je opet pokrenuta u aprilu prošle godine

Severina
Severina, Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Severina Kojić (48) u četvrtak ima zakazano novo ročište u zagrebačkom Opštinskom sudu. Ovaj put tuži je učiteljica, a tužba je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine.

Kako prenose hrvatski mediji, učiteljica od pevačice navodno traži 9.500 evra. U četvrtak je u Palati pravde pripremno ročište na kojem se Seve i učiteljica ne moraju pojaviti, ali mogu ako žele. Prvo ročište bilo je zakazano za novembar prošle godine, ali je odloženo. Tužba je opet pokrenuta u aprilu prošle godine. Seve se nije pojavila na poslednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, takođe u Palati pravde, pokrenula sudija Lucija Lasić.

Lasić je bila u sudskom veću na Opštinskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje sa ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem (55), dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene zaštite i obrazovanja dečaka. Ta je prva presuda podigla mnogo prašine u javnosti, a Severina i njen advokatski tim puno truda polažu u žalbu. Na sednici veća splitskog suda u februaru prošle godine sudija Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta. Njen prvi zahtev za izuzećem je odbijen, no Lasić je ponovno zatražila izuzeće uz obrazloženje da je pokrenula parnični postupak radi naknade štete protiv jedne od stranaka u postupku, odnosno protiv Severine Kojić.

BONUS VIDEO

RETKO SE POJAVLJUJE! Ovako izgleda majka Severine Kojić! (FOTO/VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi