Zaljubljeni: Igor i Severina
Instagram
Zaljubljeni: Igor i Severina

Instagram

Foto: Instagram

Ovo je prvi put da se pevačica oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem, pa ponovnim praćenjem muža, ne računajući fotografiju koja je nastala u saradnji s jednom hrvatskom kompanijom.

Seve je objavila video s turneje "Tridesete uživo", i to s nastupa u Beogradu. Podelila je pesmu "Mili moj".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 5, 2020 at 7:28am PDT

- Jedva čekam ponovne koncerte, a biće ih ovo leto... Ovu pesmu sam napisala u leto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu "Zdravo Marijo", a ovo je snimka s turneje iz 2009. godine (Beogradska Arena) - napisala je Severina i pitala pratitelje koja im je najdraža turneja:

- Koja je vama najdraža turneja? "Virujen u te live", "Tridesete uživo", "Dobrodošao u klub" ili "The Magic Tour"? - dodala je ispod objave.

Severina, Igor Kojić

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Podsećamo, šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mesec dana. O problemima se počelo govoriti kada se pevačica sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu. Pisalo se da je svađa krenula zbog Severininih zahteva za renoviranjem bazena, te se nije mogla dogovoriti s Kebom i Oljom. Supružnici su prestali lajkovati jedno drugom objave na društvenim mrežama, a ove godine izostala je i Igorova čestitka za Severinin rođendan.

Kojić je nedavno bio objavio ilustraciju kojom je insinuirao da su "pokrovitelji njegovog braka" dva medija iz Hrvatske i Srbije te Milan Popović koji se takođe nalazio na ilustraciji. Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala je Olju i Kebu. Nakon toga prestali su se pratiti na Instagramu, a samo dan posle ponovno su se zapratili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jun 2, 2020 at 7:36am PDT

Igor je otišao i korak dalje te je objavio fotografiju s pevačicom.

- Ljubav koja se ne meri lajkom faluom. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu. Ona ni tu objavu nije lajkovala.

 

Komentari (2)

jaki

05.06.2020 23:06

Ma koga oni zanimaju uzas

boki

06.06.2020 11:16

dokle komentari o kojicima i severinama nebitni