Severina
e-stock / Konstantin Bacetic
Tara Simov

PrintScreen/YouTube

Tara Simov, Foto: PrintScreen/YouTube

Najkontroverznija i najmlađa učesnica treće sezone rijalitija „Zadruga“ Tara Simov otkrila je cimerima da nije u dobrim odnosima s majkom, ali nije želela da prizna pravi razlog njihovog sukoba. VIP magazin otkriva detalje porodičnog odnosa, odnosno zašto je Tarina majka posle izlaska iz zatvora odlučila da se preseli na Zlatibor.

Vip dodatak

Alo.rs

Vip dodatak, Foto: Alo.rs

VIP magazin je otišao u komšiluk srpskog biznismena Milana Popovića i istraživao kakvo mišljenje o njemu imaju oni koji ga najbolje poznaju. Rekli su nam da je on uvek nadrndan, dok je Seve nasmejana boginja! Pročitajte šta su još ispričali.

Severina ne odustaje od borbe za sinom koji joj je privremeno oduzet. Njeni advokati ne miruju I u narednom period će se stvari promeniti u njenu korist. U novom broju magazine VIP, koji je na kioscima od sutra, saznajte kako će se stvari odvijati I kada će joj sin biti vraćen.

Nebojša Dugalić

Marko Đoković

Nebojša Dugalić, Foto: Marko Đoković

Nebojša Dugalić važi za jednog od naših najboljih pozorišnih glumaca, a lista predstava u kojima je igrao prilično je dugačka. Poslednjih godina sve više ga gledamo i u serijama, pa je televizijska publika oduševljena njegovim ulogama u serijama „Senke nad Balkanom“, „Žigosani u reketu“, „Jutro će promeniti sve“... Mnogi su ga zavoleli i gledajući čuveni kabare „Da, to su bili dani“, koji je pre nekoliko dana izveden po 300. jubilarni put. Pročitajte intervju sa Dugalićem u najnovijem broju magazina VIP.