Severina Kojić
Screenshoot Instagram
Severina Kojić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Severina Kojić održaće posle pet godina koncert u „Štark areni“, a iako se u poslednjih nekoliko meseci bori s privatnim problemima, pevačica priznaje da jedva čeka da se pokloni beogradskoj publici i da napravi spektakl koji dugo najavljuje.

U razgovoru za VIP Seve je ispričala kako se priprema za koncert, koliku podršku ima od svekra Dragana Kojića Kebe, ali i na koji način udovoljava svom suprugu Igoru. Seve je otkrila koliko novca troši na garderobu, te da li je odustala od želje da Igoru podari naslednika.

PROČITAJTE JOŠ:

Beogradska publika te se uželela, šta spremaš za 23. novembar?

- I ja sam se njih uželela. Istina, dugo me nije bilo u Beogradu, ali ovim koncertom ću to da ispravim. Ne smem puno da pričam unapred i otkrivam detalje, ali verujem da ćemo napraviti magiju.

Severina

Promo

Severina, Foto: Promo

 Magiju? Na šta tačno misliš?

- Svi znaju da su moji koncerti energični, da sam aktivna na sceni, da me prati dosta igrača, a tako će biti i sada, samo mnogo puta bolje. Ovo će biti šou za uši i oči...

Mnogim ženama si modni uzor, ima li u tvom garderoberu jeftinijih krpica?

- Kombinovanje jeftinih i skupih stvari je moja uža specijalnost. Čak sam u jednom spotu nosila dve haljine koje sam platila nešto manje od 20 evra. Kada je reč o odevanju, nikada nemojte da gledate koliko nešto košta. Važan je stil, a ne novac. Lepo je ako možete da kupite skupe stvari, ali predrasuda je da je sva moja garderoba markirana. Ja sam Severina, moje ime je zvučno, ja ne moram ništa drugo na sebi da nosim (smeh).

Severina

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 U kakvom si odnosu s Igorovom porodicom? Da li zaista među vama vlada harmonija ili...?

- Od prvog dana kada sam ušla u njihovu porodicu, svi su predivni prema meni, to je stvarno pravi blagoslov. Oni su me prihvatili kao njihovu ćerku. Igorova mama mi je jednom prilikom rekla da ima osećaj kao da sam ceo život provela sa njima, a to mi mnogo znači. Sa njima je uvek veselo i kod njih se uvek osećam kao kod kuće.

Keba se hvalio da ti često kuva, šta najviše voliš da ti spremi?

- Moj svekar obožava da kuva i najčešće mi pravi da nešto gricnem, male zalogajčiće pune ljubavi. I moj Aleksandar mnogo voli kada Keba kuva.

Severina Kojić

promo

Severina Kojić, Foto: promo

 Da li si vična u kuhinji i kome najčešće kuvaš?

- Volim da kuvam kada imam vremena, ali moram da budem iskrena i da priznam da nisam dobra kuvarica.

A kako izgleda kada nađeš vreme za kuhinju? Šta tada praviš?

- Obično pitam kuvare iz restorana u koje idem da mi daju neke recepte jer želim da probam da napravim hranu koja mi se svidi. Volim da spremam džigericu, a za Igora i Aleksandra kuvam šta mi traže, najčešće punjene paprike. Nemam problem da zavrnem rukave, jedva čekam reinkarnaciju da budem domaćica i da živim kao Hajdi na selu.

 Karijeru si započela veoma mlada, da li si se ikada pokajala što si pevačica?

- Učiteljica me je gurala da pevam, ja nisam ni znala da sam muzikalna. Svirala sam nekoliko instrumenata i tada me je muzika zainteresovala. Od devete godine pevam i ne znam za drugačiji život. Već tada sam počela da nastupam na dečjim festivalima i da glumim u predstavama. Mnoge moje kolege su se bavile nekim drugim poslovima, pa onda uplovili u muziku, ja ne. Nisam radila u butiku, niti bilo šta drugo, nije bilo drugog puta za mene osim muzike. Ne kajem se naravno, muzika me ispunjava, to volim, bez nje ne bih bila Severina.

 Poslednjih godina imala si dosta problema s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Ko ti je u tom periodu davao snage da nastaviš dalje i da se boriš za svoje dete i pravdu?

- Igor, moj sin, moji prijatelji, oni su moja snaga da guram dalje i da se borim. Igor i ja smo se pronašli na svim životnim poljima i on je moja bezrezervna podrška.

Severina i Igor Kojić

Instagram/severina

Severina i Igor Kojić, Foto: Instagram/severina

Pisalo se da si išla na vantelesnu oplodnju. Da li ste Igor i ti odustali od borbe za potomstvo?

- Naravno da želim da budem majka, radimo na tome i dokle god ima nade, radićemo. O meni se pišu razne stvari i često ne mogu da prepoznam osobu o kojoj čitam u novinama.

Ja sam kao Bijonse!

Koncert si najavila kao „bajku za celu porodicu“. Koliko se provokativna odeća i tvoj seksi nastup uklapaju u to?

- Na sceni moram da budem seksi i zavodljiva, ali sve je to s ukusom i merom. Isto to rade i Bijonse, Rijana, Tejlor Svift, a deca ih obožavaju. Nisam političar, ne držim ruke sklopljene, nisam dosadna. Odeća koju nosim na nastupima pravljenja je samo za to, nikada u tome ne bih izašla u grad ili po sina u školu.

Kažeš pišu razne stvari, da li te to pogađa, kako se boriš protiv toga?

- Više mi ne smeta, ali kada sam bila mlađa, nisam imala mnogo samopouzdanja i to mi je sve smetalo. Prestala sam da se borim sa tim, sve što loše pročitam o sebi odmah izbacim iz glave.

Kako uspevaš da zaštitiš Aleksandra od stvari koje može da pročita o tebi na internetu?

- Moj sin vodi normalan život, zna sam da misli, ima svoje stavove i zna šta je ispravno i šta nije. Ima poverenja u mene i zna šta je istina, a šta ne.

Da li se plašiš da ćeš nekim svojim postupcima ugroziti Aleksandrovo odrastanje?

- Vladavina straha na našim prostorima postoji odavno. Plaše nas na raznim nivoima, a ja se ne plašim ničega i nikoga.

 Šta si naučila iz svojih životnih borbi?

- Naučila sam da se ne zadržavam na svojim tugama, već da ih ostavim iza sebe. Kažu da je sreća jedan trenutak, ali za mene je sreća stanje i odlučila sam da tako bude. Moj život je bio bogat, zanimljiv, pun veselja i ljubavi...

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!