Severina, Milan
Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo
Severina

Screenshoot Youtube

Severina, Foto: Screenshoot Youtube

Odnos Milana Popovića i njegove bivše partnerke Severine Kojić iz meseca u mesec je sve turbulentniji, a astrolog Dušan Veličković je za VIP magazin otkrio kakva će ova godina biti za pevačicu i šta će se desiti sa zajedničkim starateljstvom nad sinom Aleksandrom.

PROČITAJTE I:

Severina

Screenshoot Youtube

 

 

- Ova godina za Severinu nije dobra i tek će se na jesen stvari pomeriti sa mrtve tačke. Njen odnos sa bivšim partnerom Milanom Popovićem je sve gori, ali za to nije kriva samo jedna strana. Severina je ove godine bila manje posvećena sinu Aleksandru, a Milan je to osetio i iskoristio da se još više približi sinu - kaže za VIP magazin astrolog i dodaje:

Severina i Igor Kojić

Instagram/severina

Severina i Igor Kojić, Foto: Instagram/severina

- Severina je dobra majka, ali zbog prevelike posvećenosti karijeri, koja je krenula silaznom putanjom, sinu ne može da se posveti koliko bi htela - ističe Veličković, koji tvrdi da tek od septembra ove godine Kojićeva može da napravi neki pomak u muzičkom pravcu.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Pevačici Sunce ulazi u 10. kuću početkom septembra i tada će imati najviše šansi za uspeh. Severina dugo nije imala hit i to je koči, kao i dolazak mladih pevačica, koje će je „pregaziti“ ukoliko se ne trgne. Ona je zbog braka za Igorom Kojićem izgubila inspiraciju za pisanje i stvaranje muzike i to ju je skupo koštalo - počinje priču za VIP Veličković i objašnjava da nije isključeno da će se osim u poslu desiti i zaokret u Severininom privatnom životu.

- Za tri meseca, kada Severini zvezde budu naklonjene, moguće je i da će okončati brak, ukoliko se stvori povoljna „prilika“. Ako se to ne desi, onda će napraviti bum u karijeri. Severina će objaviti pesmu koja će biti popularna kao što je bila „Italijana“ i vratiće se na scenu u velikom stilu - objašnjava Veličković za VIP i tvrdi da ju je brak sa Kebinim sinom ugušio i sputao.

PROČITAJTE JOŠ:

Severina, Dara

Dejan Briza, Masanori Jošida