Severina
YouTube/Printscreen
Severina

YouTube/Printscreen

Severina, Foto: YouTube/Printscreen

Severina sada planira da na sudu dokaže da je njen sin od rođenja živeo s njom u Hrvatskoj i da mu je prebivalište u Zagrebu, a ne u Srbiji, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, u tome će joj pomoći Igor Kojić.

Igor i Severina Kojić

Instagram/printscreen

Igor i Severina Kojić, Foto: Instagram/printscreen

- Igor i Severina su do novembra 2019. godine živeli sa malim Aleksandrom u Zagrebu, drugim rečima, sve do trenutka dok joj sud u Hrvatskoj nije oduzeo starateljstvo i privremeno ga dodelio Popoviću. Tada se Popović preselio u Zagreb, kako Aleksandar ne bi morao da menja vrtić, a potom i školu. Popović je tada kupio i kuću u hrvatskoj prestonici, a u nekoliko navrata je čak i izjavio da planira da nastavi da živi u Zagrebu sa Aleksandrom i novom suprugom i decom. Međutim, sada se čini da je sve to bila predstava - priča naš izvor i dodaje:

Mama i ja se sada smejemo mom porniću!

Pevačica Severina Kojić našla se u centru skandala kada je 2004. godine u javnost isplivao njen intimni snimak seksa, o kom je brujao ceo region. Kojićeva je nakon toga dala samo dva intervjua povodom toga, a sada je nakon 17 godina još jednom prokomentarisala taj skandal.

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe. To je bio veliki šok. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad nemaju šta da mi kažu, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda - ispričala je Severina i otkrila da su joj mnogi prijatelji dali podršku.

- Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: „Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?“. Arsen Dedić je započeo telefonski razgovor rečima: „Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?“ Majka je bila najpreciznija, rekla je: „Ajde, ćerko, jednom ćemo se tome smejati“. I smejemo se danas. Ali tada nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni Radulović to spočitavali. Ali, hleba i igara… - rekla je pevačica za „Nedeljnik“.

Milan Popović

Rajko Ristić/Alo!

Milan Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Sada kada je Popović od suda tražio da mu daju pravo da samostalno izvadi srpska dokumenta za malog Aleksandra, uz tvrdnju da je njegovo prebivalište u Vršcu, Severinu je taj gest prilično naljutio, ali i uplašio. Tim pre što se slična stvar dogodila neposredno nakon što su se rastali. Tada je Popoviću dala saglasnost da, uz hrvatsko, Aleksandar dobije i srpsko državljanstvo. Međutim, kako je tada tvrdila, nije mu dala saglasnost da dečaku izvadi srpski pasoš, što je on, bez obzira na to, ipak uradio. U tom dokumentu upisan je Vršac kao mesto dečakovog prebivališta, iako je Aleksandar od rođenja živeo sa majkom u Zagrebu. Severina se plaši da će Milan sada ovaj dokument iskoristiti kao dokaz na sudu i da će pomoću njega moći da se preseli sa Aleksandrom u Srbiju - priča naš izbor i dodaje da je Severina odlučna u nameri da osujeti planove svog bivšeg partnera.

- Jedina osoba koja u potpunosti zna sve šta se izdešavalo između Milana i Severine je njen suprug Igor Kojić. On je svedok svih njihovih sukoba i ratova zbog deteta i zna koliko se Severina žrtvovala za dobrobit svoga sina. Kada ga je Severina zamolila da svedoči na sudu u njenu korist, pristao je bez razmišljanja. Iako su njih dvoje na korak od razvoda, Igor će učiniti sve da spreči Popovića da odvede Aleksandra iz Srbije jer smatra da je detetu mesto uz majku - kaže naš izvor na kraju.



Komentari (1)

Jelena

18.04.2021 17:15

Hrvatski mediji su pisali, odluka je suda da je zdravije za dijete zivjeti uz oca i bracu u normalnoj porodici! Koliko od Zagreba do Beograda, toliko i obrnuto! Znaci svi cetvero Popovica i mali Aleksandar moraju biti u Zagrebu! Malo odvise, pa cak i da se radi o Seve!