Marijana Mateus
printscreen
Marijana Mateus

Alo!/Masanori Jošida

Marijana Mateus, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Vođa „veternicčog klana“ Nenad Opačić (54) ubijen je sa pet hitaca, a njegova supruga Jasmina (46), sestra Marijane Mateus, sa tri metka u februaru 2015. godine u novosadskom Novom naselju.

Ubica koji je bio maskiran kapuljačom prvo je usmrtio Opačića, pogodivši ga u glavu, a onda je hladnokrvno pucao u njegovu suprugu. Poštedeo je njihovu kumu, koja je bila s njima kad su likvidirani.

PROČITAJTE JOŠ:

Višegodišnja robija

Podsećamo, Opačić se zbog dilovanja droge nalazio na izdržavanje 15-godišnje zatvorske kazne u Sremskoj Mitrovici, a tih dana bio je na godišnjem odmoru. U zatvor je trebalo da se vrati 6. marta.

Naime, Opačić i njegova žena izrešetani su na dan kad su proslavljali 22-godišnjicu braka, iz kog imaju sina Mihajla.

- Te večeri su Nenad, Jasmina, Nenadov brat Predrag i njihova venčana kuma slavili njihovu godišnjicu braka u jednom ekskluzivnom novosadskom restoranu. Krenuli su kući sa dva automobila. Nenad je džipom marke „audi“ odvezao brata u Veternik, gde porodice Opačić imaju kuće, a u „mercedesu“ su bile Jasmina i kuma. Njih dve su odmah krenule u Ulicu braće Dronjak, gde Opačići imaju stan, a u istoj ulici stanuje i njihova kuma - rekao je tada izvor Kurira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Feb 27, 2018 at 4:03pm PST

Pošto je Opačić trebalo da stigne odmah za njima, njih dve su ga sačekale ispred zgrade.

- Parkirao je automobil i izašao. Krenuo je prema ženi i kumi. Tad se pojavio napadač i počeo da puca. Nenad je pokušao da mu pobegne, ali metak ga je pogodio u glavu. Pao je između dva automobila na parkingu. Ubica je tad ispalio tri hica u Jasminu, ali ne i u njenu kumu. To znači da je planirao da ubije oboje supružnika. Nakon toga je pobegao pešice, a najverovatnije da ga je iza ćoška čekao automobil.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!