Seka Aleksić
Instagram
Seka Aleksić

Instagram

 Foto: Instagram

Poznato je u javnosti da je veliki ljubitelj markiranih stvari, ali sada je situacija drugačija.

- Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Ovo sve što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi - kaže Seka za "Exkluziv" i objašanjava šta najviše nosi po kući.

- Najviše nosim patike i ležernu garderobu. Često sam u šetnji, na biciklu ili na motoru. Na kraju dana uvek smo svi u majicama na bretele i običnoj beloj majici - iskrena je pevačica kojoj se jednom dogodio peh sa cipelama.

Seka Aleksić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Bila sam u Lisabonu i dugo sam tražila cipele sa prevrnutom kožom. Isprobavala sam 37 i po i 38 i po broj, prodavačica se zbunila u tom trenutku i spakuje mi cipele različitih brojeva i nosila sam ih. Niko nije primetio, tako da se snalazim. Ne mogu da budem u haljinama u kojima ne mogu da dišem, ipak treba ponekad spot i po 12 sati da snimam. Veljko mi je uzeo opuštene haljine u Austriji, to su te neki modeli što mogu da se nose i na ravno i na štiklu - zaključuje ona.

Seka Aleksić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Vrednost njenog garderobera procenjuje se na oko 500.000 evra uzimajući u obzir da torbe i cipele po komadu koštaju od 1.000 do 10.000 evra.

Pročitajte još:

Komentari (3)

kole

30.09.2020 07:54

seko dobro ti pevaj a mozes I u tangama niko to negleda.

Nada

30.09.2020 09:24

Cela Estrada se hvali sa kucama, vikendicama, stanovima, egzoticnim putovanjima, skupim automobilima i markiranim krpicama a kukaju kako ih je Korona unistila . Naravno da je ovaj virus i sirotinju pogodio ali pevaci neka ne kukaju vise a sa druge strane malo-malo pa salju slike za medije sa hvaljenjem sta sve poseduju ! Zar Srbija ima samo Estradu ? Sta je sa normalnim narodom ? Sta oni imaju ?

Ajmo sad

30.09.2020 16:06

Ko je pametan, uletis kod Seke u garderober i zaradis godinju plati. Ili doniras za neko bolesno dete. Jel to bila poeta Deko, isprovocirati gladne i ugrozene?