Seka Aleksić
printscreen
Seka Aleksić

printscreen

Foto: printscreen

Popularna Seka Aleksić se oglasila putem društvenih mreža povodom dešavanja u rijalitiju. Pevačica inače nije sklona komentarisanju učesnika i ne voli u to da upliće, ali su je poslednji snimci isuviše pogodili, te nije mogla da izdrži i javno iznela svoje mišljenje. 

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ermina Pašović, učesnica Zadruge 3, snimljena je kako na imanju u Šimanovcima maltretira psa. Taj video zapis je folkerka podelila na društvenim mrežama, uz oštru poruku.

"Tako i tebe treba opaučiti da razbistriš taj mozak ako ga uopšte imaš. S obzirom na to gde se nalaziš, teško! Podelite ovo svi da se vidi i kazni ova idiotkinja. Ovu idiotkinju pod hitno kaznite. Kada se ovako ponaša i zna da je na TV-u zamislite šta je takav mozak spreman da uradi van TV-a. Napasti i tući nedužne životinje. Ona će sutra to da uradi svom ili tuđem detetu. Stop nasilju", napisala je Seka.

Seka Aleksić

printscreen

Foto: printscreen

Pevačica takođe nije mogla da se ne osvrne i na nedavni abortus koji je Miljana Kulić obavila u rijalitiju, te je i na to dala svoj komentar:

"U rijalitiju možete videti da je "normalno" aboratirati, ubijati dete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vredno "baca" u senku! Želiš li da budeš deo toga?! Ignoriši ovakve stvari...", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Seka Aleksić

printscreen

Foto: printscreen

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...