Dušica Jakovljević
Screenshoot Youtube
Dušica Jakovljević

Screenshoot Youtube

Dušica Jakovljević, Foto: Screenshoot Youtube

Vedra i nasmejana voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je prošla horor kada je za sada nepoznato lice raznelo njen džip, a konačno je smogla snage i javno ispričala sve.

PROČITAJTE JOŠ:

Od tog trenutka njoj se javlja veliki strah i počinje prava agonija. Voditeljka priznaje da je uplašena za svoju bezbednost i bezbednost svojih bližnjih.

Iako deluje da je sve u redu, Dušica ipak vuče traume.

"Moram da kažem da više delujem ok nego što sam ok, ali ja sam takva da ne posustajem nikada u životu, pa evo ni sada", rekla je u emisiji "Ami G show" i dodala:

"Smejem se, ali to ne znači da sam ista kao pre. Nije mi svejedno, ali život ide dalje i pokušavam da živim normalno. Prvih nekoliko dana mi je bilo užasno. Nije više ni važno ko je i zbog čega to uradio. Danas sam prvi put pevala sa decom, a prvi put sam posle nekoliko dana sela da vozim automobil. Sedište je celo bilo mokro od znoja, ali sam pregurala to. Život te stavlja na razne testove, a ja molim Boga da me više ne testira, ne znam koliko bih još mogla da izdržim."

Komentari (4)

Stojko

12.09.2018 08:53

I ja bih se trudio da te preznojim.

trn

12.09.2018 08:58

Licno mislim da je to namestaljka polu sveta. Strucnjak unistio neki krs ili nov, svejedno, propagande radi. U Srbiji nisi niko ako nisi kriminalac poznat sa policijom i ako nisi bio u nekom suludom rijalitiju. Sramota.

Dale

12.09.2018 08:58

Jesi li sigurna da ti je sedište bilo mokro samo od znoja ?

Smrt trgovcima drogom!

12.09.2018 09:17

A jesi li se upitala kako je svima onima kojima je taj tvoj decko prodavao drogu, njihovim roditeljima? Ili si od tako zaradjenih para kupila dzip pa se sada cudis?