Dea Đurđević
e-stock agency
Dea Đurđević

e-stock agency

Dea Đurđević, Foto: e-stock agency

Dea Đurđević je svoju karijeru započela je kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastičnu priliku, da sa svojim kolegom Predragom Sarapom taj program i vodi.

Nažalost, tokom ove godine zbog strašne nesreće koja je zadesila, morala je da napravi višemesečnu pazu, ali se nedavno na radost mnogbrojne publike vratila na male ekrane.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ono što je malo poznato je to da je ova lepa Beograđanka čak i pre 11 godina vrlo često bila na televizji. Naime, Dea Đurđević je 2008. godine bila redovan gost u publici "Zvezda Granda". Ona je kroz čelo takmičenje bila podrška prevaču Nemanji Stevanoviću.

Dea Đurđević PRVI PUT BEZ GIPSA! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 14.08.2019. 18:21 Borila se kao prava lavica! Dea Đurđević, Foto: e-stock agency Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink "Novo jutro" Dea Đurđević posle teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre 6 meseci, danas je skinula gips sa leve ruke, koja je u udesu bila najviše povređena.

 

Na starim snimcima može se primetiti da je Dea bila jedna od najveselijih i najglasnijih u studiu na Košutnjaku, uvek je skakala, pevala i igrala sa širokim osmehom na licu.

 Dea Đurđević

Screenshot Youtube

Dea Đurđević, Foto: Screenshot Youtube

 

U nekoliko navrata društvo joj je pravila i njena mama, koja joj je uz dečka Mladena bila najveća podrška i oslonac tokom teškog perioda kroz koji je prolazila. One su oduvrk vrlo vezane i često zajedno idu na kocerte, događaje, letovanja a sada imate priliku da vidite kako je to ranije izgledalo.

 

Još tada se moglo primetiti koliko Đurđevićevu kamera voli, njena plava kosa i širok osmeh bili su primamljivi kameri, a i ona je vrlo dobro znala da "flertuje" sa njom.

 Dea Đurđević

Screenshot Youtube

Dea Đurđević, Foto: Screenshot Youtube

Očigledno je da je bila jedna od najvernijih navijača i velika podrška jer nije propustila nijednu emisiju u kojoj je njen favorit nastupao.

 

Nemanja Stevanović, lepoj voditeljki nije zaboravio to što je bila uz njega, te se toga prisetio i pružio joj veliku podršku nakon nesreće.

 Dea Đurđević

Screenshot Youtube

Dea Đurđević, Foto: Screenshot Youtube

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak" - napisao je tada pevač na svom Instagram profilu.

Dea Đurđević

Screenshot Instagram

Dea Đurđević, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!