Ivana Nikolić
Printscreen/Instagram
Ivana Nikolić

Printscreen/instagram

Ivana Nikolić, Foto: Printscreen/instagram

Da se stara ljubav najlakše preboli novom najbolje zna članica grupe "Harikejn" Ivana Nikolić, koja je nekoliko meseci nakon raskida višegodišnje veze uplovila u novu, i to sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, saznaje "Alo!".

Kako naš izvor navodi, novopečeni par se poslednjih dana 2020. godine krio na Kopaoniku, a simpatije među njima javile su se mnogo pre nego što su ih priznali jedno drugom.

Volkov uživao na Sandrinoj jahti

Instagram

Volkov uživao na Sandrinoj jahti, Foto: Instagram

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda - priča izvor i otkriva da je fudbaler do ušiju zaljubljen u pevačicu.

Volkov ljubio Afriku, Mariju Anu...

Vladimir Volkov važi za jednog od najvećih zavodnika među fudbalerima, a lista poznatih devojaka sa kojima se zabavljao je podugačka. Pre nego što je uplovio u vezu sa Nikolićevom, Volkov se dugo zabavljao sa pevačicom Sandrom Afrikom, a mediji su ga dovodili i u vezu sa pevačicom i učesnicom rijalitija Marijom Anom Smiljanić. Na listi njegovih devojaka našla se i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, ali i mnoge poznate manekenke i starlete.

- Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva meseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspeva da se suzdrži a da je ne poljubi u javnosti iako imaju dogovor da se kriju. Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i retko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi - priča izvor i ističe da je jedan od razloga što se golupčići kriju i taj što pevačica smatra da je prerano ušla u novu vezu.

- Iako joj sa Vladimirom cvetaju ruže, Ivana ima osećaj da radi nešto pogrešno budući da je ubrzo posle raskida uplovila u vezu, pa na sve načine krije istinu - zaključuje izvor za "Alo!".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ