Ana Nikolić
Screenshoot Instagram
Ana Nikolić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Pevačica Ana Nikolić postigla je dvostruku popularnost nakon što je objavila kako izgleda posle rigorozne dijete kojoj se podvrgla. Naime, od tada svi bruje o Aninom zgodnom telu, te neverovatnoj transformaciji njenog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikolićeva je sada na društvene mreže postavila sliku na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini, dubokim "Balensiaga" crvenim čizmama koje koštaju nekoliko hiljada evra i raskopčanim kaputom u istoj boji.

Pevačica je ovim izgledom raspalila maštu pripadnicima jačeg pola, a fotografijom je ujedno i najavila prvu novu pesmu "Ti si kriv", koja će se naći na njenom povratničkom albumu "Klinika". Ni žene nisu ostale ravnodušne na Aninu figuru koja potvrđuje da kada se hoće, sve se može, pa i da se "prepolovi".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

„Ti si kriv . .“ ?#newsong . #newalbum #soon #klinika #ananikolic

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Nov 12, 2019 at 3:35am PST

Ana definitivno ne odustaje od toga da pokaže koliko dobro izgleda, posebno onima koji su je zbog viška kilograma nakon porođaja konstantno prozivali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Nov 2, 2019 at 12:42pm PDT

"Oduvek si mi bila top", "Bomba", "Ponovo se Rasta zaljubiška u tebe", neki su od komentara upućenih Ani ispod njene objave, a veliki broj fanova molio je Anu da im otkrije datum izlaska pesme kojom će se vatrena Paraćinka, zgodna kao nekada, vratiti na muzičku scenu posle duže pauze.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!