Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić
Alo.rs/YouTube
Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić

Alo.rs/YouTube

Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić, Foto: Alo.rs/YouTube

Popularna pevačica "Zvezda Granda" i kćerka pokojnog pevača Nina Rešića - Sandra Rešić progovorila je za Alo.rs o okončanju dugogodišnjeg prijateljstva sa kolegom Savom Perovićem, bivšim učesnikom "Zadruge 2".

Rešićeva i Perović prijatelji su i kolege već dugi niz godina, a Savovo ponašanje nakon izlaska iz popularnog rijalitija, povredilo je Sandru. 

Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić

Foto: Alo.rs

Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić, Foto: Foto: Alo.rs

Kontaktirali smo mladog pevača povodom izjave njegove bivše prijateljice Sandre, a on je potvrdio da je do razlaza došlo.

- Sandra se naljutila na mene jer nisam imao vremena da joj se javim u trenutku kada sam izašao iz "Zadruge". Nije želela da me razume i da shvati moje tadašnje stanje. Jednostavno, u tom trenutku nisam bio za svakoga. Prosto, deset meseci je dug period. Sve to je prešlo u neki loš vid komunikacije u kom se nas dvoje nismo razumeli, tako da je Sandra odlučila i stavila tačku na naše prijateljstvo. Ako ona smatra da je tako najbolje, tako je - priča nam Perović.

Savo Perović

Screenshot Instagram

Savo Perović, Foto: Screenshot Instagram

 - Ne planiram ni za kim da trčim. Ukoliko joj nisam dokazao da sam joj dobar prijatelj, onda j*biga. Želim joj sve najbolje i ništa loše neću reći za nju. Nekim ljudima se putevi razilaze, a meni je žao zbog svega - zaključio je Savo Perović za Alo.rs.