Nataša Šavija
Dejan Briza/Alo!
Nataša Šavija

Dejan Briza/Alo!

Nataša Šavija, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sloba Radanović, Nataša Šavija

Printscreen

Sloba Radanović, Nataša Šavija, Foto: Printscreen
Kristina Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kristina Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

PREPORUČUJEMO I OVO:

 

- Jao, gde me sad nađoste! (smeh) Na porodičnom putu sam, cele godine radim kao konj oko moje kolekcije, pa barem sad malo da se odmorim. (smeh) Što se te priče tiče, nije bilo potrebe da me Kija indirektno vređa: kao, to je njegov nivo, laka devojka... Ona da mi priča o moralu ne može. Devojka koja je ušla u rijaliti da razdvaja muža od druge, napolju ima dečka, a usput i znate šta se već desilo sa Filipom u kući. Koliko sam upućena, oni su se razveli i nisu zajedno, a ovako se ponašaju zaljubljene ljubomorne klinke - odbrusila je Nataša, a onda odgovorila na pitanje da li je imala seks sa Slobodanom.

Sloba: Kija veruje u svoje laži!

Slobodan Radanović, bivši muž Kockareve, oglasio se na svom nalogu na Instagramu, gde je u samo jednoj rečenici otkrio šta misli o tome što ga je bivša optužila da je sklon istom polu. - Nikada se ne raspravljaj sa nekim ko veruje u svoje laži - bio je kratak Slobodan.

- Što se njega tiče, znam ga samo iz medija. Dečko mi je skroz OK. Drago mi je što je tako uspeo, jer je stvarno talentovan.

- Ja bih, iskreno, najviše volela da je ostao sa Lunom, jer je mnogo bolja osoba od ove druge. Sa njom se znam i privatno i znam sigurno da je tako. Kiju sam ranije gotivila, ali sam, kao i narod verovatno, provalila koliko je pokvarena i podla i sve je uradila zarad slave - rekla je Šavija.

Nataša Šavija

Printscreen Instagram

Nataša Šavija, Foto: Printscreen Instagram

S druge strane, na spekulacije da sada preko rijaliti zvezda skuplja poene u medijima, Nataša kaže:

- Taman posla! Ako se moglo primetiti, ja sam se samoinicijativno povukla iz medija i, da hoću, sad bih i dalje svakodnevno bila u novinama, ali me to više ne interesuje. Zanima me samo moj dizajnerski posao, ali prosto neću da dozvolim da me neka tamo umišljena skorojevićka pljuje i da se izmišljaju ovako jadne priče o meni - rekla je dizajnerka za VIP.

 

 

Komentari (1)

Jeca

21.01.2019 22:09

Kiju sam svo vreme podrzavala ali zaista mora prestati da blati Slobodana! Povredio je, rastali su se i tu je kraj...On nikada o njoj ne prica u losem kontekstu sto je ocigledno pa nebi trebala ni ona...Lepse ih je videti da ponekada nastupe zajedno kao prijatelji nego citati svakodnevno kojekakve izjave i klevete! Kija treba da bude kao na pocetku, dosledna, dostojanstvena i pristojna devojka. Takvu smo je zavoleli i podrzavali!