ZANEMEO KADA JE ČUO ŠTA TRAŽE OD NJEGA! Sašu Popovića okupirali carinici na hrvatskoj granici!

Ispričao sve!

Saša Popović
Saša Popović, Foto: printscreen

Direktor Grand produkcije, Saša Popović, u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, ispričao je anegdotu sa granice Srbija-Hrvatska.

Naime, Popović nije želelo da kaže ko je njegov favorit i od kog takmičara ima najviše šanse da pobedi.

SRCE JOJ PRESKAKALO Pevačica hitno završila u bolnici zbog Saše Popovića! Nije mogla ovo da mu oprosti! (VIDEO)

"Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: E Sale, ko će da pobedi? Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude".

"NEKA GA GROM SPALI" Poznata pevačica PROKLELA "Grand", a onda oplela po Saši Popoviću! Razlog je...

"Glasanje je pošteno, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju", objasnio je direktor Granda.

Saša Popović
Saša Popović, Foto: printscreen

"Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštonije. Svaki član žirija svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 10.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 10.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova", objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

"Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo", rekao je Saša Popović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi